Deivids Bekhems pievērsīsies restorānu biznesam

© Scanpix/AFP

Pasaules futbola ikona, slavenais britu futbolists Deivids Bekhems gatavojas atgriezties dzimtenē un sākt restorānu biznesu, vēsta tabloīds The Sun.

Jau ziņots, ka nesen 37 gadus vecais Bekhems paziņoja par lēmumu pamest Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionāta komandu Losandželosas "Galaxy" un viņa pēdēja spēle būs 1. decembrī. 

Šonakt,1. decembrī, tika aizvadīts ASV futbola čempionāta (MLS) fināls, kurā  Losandželosas "Galaxy" savā stadionā uzņēma Hjūstonas "Dynamo" un uzvarēja ar 3:1. "Galaxy" MLS kausu izcīnīja otro gadu pēc kārtas, un angļu superzvaigzne Deivids Bekhems no komandas atvadījās uz pozitīvas nots. 

"Tas mums ir ļoti īpaši - uzvarēt savās mājās ir fantastiski," teica Bekhems. "Skumji, ka tās ir beigas. Šī man ir bijusi īpaša vieta, un tāda tā turpinās būt. Esmu priecīgs, ka gandrīz sešus gadus esmu bijis daļa no šī visa un ka ar klubu esmu bijis veiksmīgs četrus gadus." Bekhems piebilda, ka vēl nav izlēmis, kur turpināt spēlēt un ka neatteiksies no vēlmes veicināt MLS attīstību.

Lai vai kā futbols un apakšveļa nebūs vienīgais Bekhema bizness.

Bekhems pašlaik meklējot savai ģimenei piemērotu mājvietu Londonā, bet pēc laika tiks atvērts jauns restorāns, kura īpašnieki būs Deivids Bekhems un viņa draugs ne mazāk slavenais britu šefpavārs un TV šovu vadītājs Gordons Remzijs.

"Kaut kādi plāni mums abiem ir, mēs ar Gordonu esam ļoti labi draugi un ar nepacietību gaidām sava jaunā projekta  īstenošanos. Restorāna atvēršana ir ļoti saistošs bizness," intervijā izteicies Deivids Bekhems.  

 Jāatgādina, ka Gordons Remzijs ir viens no visveiksmīgākajiem un pazīstamākajiem šefpavāriem pasaulē. Viņa restorāni Lielbritānijā nominēti ar septiņām Mišlēna (Michelin) zvaigznēm.

Remzijs savulaik sapņojis par futbolista karjeru, tikai ,diemžēl, kājas trauma neļāva viņam sasniegt mērķi.

Svarīgākais