Austrālijas sprinteris Londonas olimpiskajās spēlēs apzagts

Austrālijas sprinteris un Londonas olimpisko spēļu dalībnieks Endrū Makeibs piedzīvojis apkaunojošu situāciju brīdī, kad policijas darbinieki sākuši viņa sporta apavu meklēšanu, bet vēlāk sportists tos atradis kādā no savām somām.

Tomēr treniņa laikā Makeibam tika nozagta kāda cita no viņa somām, kurā atradās 21 gadu vecā sportista personīgās mantas. Makeibs uzstāja, ka pazuduši arī viņa skriešanas apavi, kas vēlāk tomēr atradās.

"Makeibs kļuva pārāk satraukts, par ko mums nedaudz kauns, tomēr novērtējam to darbu, ko somas meklēšanas laikā veica Londonas policija," atzina Austrālijas olimpiskās komandas pārstāvis.

Policijai vēlāk izdevās atrast somu, kurā atradās sportista pase un mobilais telefons. Aizvadītajā sestdienā policijas darbinieki arestēja 28 gadus vecu vīrieti un 27 gadus vecu sievieti, kuri brīdi pēc tam tika atbrīvoti pret drošības naudu.

"Sportista īpašums ir atgūts, bet skriešanas apavi vairs nav daļa no izmeklēšanas," teikts policijas ziņojumā.

Makeibs piektdien Austrālijas komandas sastāvā startēs 4x100 metru stafetē.

Kā zināms, Londonas olimpiskās spēles ilgs līdz 12.augustam. Četrgades prestižākajā sporta pasākumā aptuveni 10 500 sportistu sadalīs 302 godalgu komplektus 36 sporta veidos.