Valmiera gatavojas Prezidenta balvai

© Publicitātes foto

8. un 9. jūnijā Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā norisināsies tradicionālās vieglatlētikas sacensības „Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā”.

Šoreiz sacensības būs ar jaunu intrigu, jo notiks starp Baltijas valstu izlasēm, kuras cīnīsies par prezidenta kausu. Organizatori šoreiz padomājuši par plašu un interesantu programmu abās dienās, lai skatītāji varētu izbaudīt pasākumu.

Šogad sacensības ieies vēsturē ar to, ka tiks nomainīts tradicionālais formāts – cīņa starp Latvijas novadiem pret starptautisku mačsacīksti starp trīs Baltijas valstu izlasēm. Tādā veidā sacensību rīkotāji centīsies panākt lielāku intrigu, piesaistot valstu labākos sportistus, kā arī veicināt patriotismu un Baltijas valstu savstarpējo sadraudzību.

Kā nozīmīgs jaunums ir jāuzsver, ka sacensībām ir izveidota sava mājas lapa:

www.prezidentabalva.lv, kura būs latviešu un angļu valodā. Šajā vietnē jau šobrīd var

iepazīties ar interesantākajiem vēstures faktiem, rezultātiem un rekordiem. Tāpat lapā ir iespēja ieskatīties dažādos video un foto materiālos no iepriekšējiem gadiem un gaidāmajām aktivitātēm.

Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā šovasar notiks jau 18. reizi, un to organizēs Valmieras pilsētas pašvaldība, Vidzemes Olimpiskais centrs un Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Sports

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs trešdien Rīgas pilī pasniedza Valsts prezidenta balvas augstvērtīgākos rezultātus sieviešu un vīriešu konkurencē sasniegušajiem vieglatlētiem, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa.

Svarīgākais