Marcinkeviča Šveices ITF turnīra pusfinālā piekāpjas austrālietei Tinai Smitai

© Romāns Kokšarovs / F64

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča sestdien Šveicē cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Verbjē W-35 sērijas turnīra pusfinālā.

Marcinkēviča, kura pasaules rangā ieņem 319.vietu un turnīrā ir izsēta ar trešo numuru, ar 3-6, 4-6 piekāpās turnīra otrajai raketei no Austrālijas Tinai Smitai (WTA 326.).

Verbjē Marcinkēviča nopelnīja 14 pasaules vienspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka iepriekšējās turnīra spēlēs Latvijas tenisiste ar 6-2, 6-3 pārspēja pasaules rangā neesošo mājinieci Jozefīni Kuncu, ar 6-3, 6-3 - spānieti Bertu Pasolu (WTA 1244.) un ar 4-6, 6-3, 6-4 - krievieti Viktoriju Kanu (WTA 589.).

Iepriekš ziņots, ka piektdien Latvijas tenisiste pārī ar amerikānieti Heliju Džiavaru svinēja uzvaru Verbjē turnīra dubultspēļu sacensībās.

Par uzvaru turnīrā Latvijas tenisiste nopelnīja 35 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

W-35 sērijas turnīrs Verbjē norisinās māla seguma kortos.

Sports

Pēc nedēļu ilgām sacensībām senajos nomadu sporta veidos, ar īpašu, sportistiem veltītu, ceremoniju Kazahstānas galvaspilsētā Astanā noslēgušās piektās Pasaules nomadu spēles. Kā jau vairākkārt esam minējuši, šis ir lielākais nacionālo sporta veidu notikums visā pasaulē, kas ir oficiāli iekļauts UNESCO kultūras mantojuma sarakstā.

Svarīgākais