Piektā uzvara! Mūsu zelta 3x3 basketbolisti saspringtā mačā pieveic Franciju [22:20]

© Ekrānuzņēmums

Olimpiskie čempioni Latvijas 3x3 basketbolisti ar Zigmāru Raimo, Franci Lāci, Kārli Lasmani un Nauri Miezi sastāvā izrāvuši uzvaru cīņā pret Franciju.

Uzvaru Latvijas komandai nodrošināja Mieža tālmetiens 41 sekundi pirms mača beigām.

Četrus tālmetienus realizējušais Miezis bija rezultatīvākais Latvijas izlases rindās, Lācis guva astoņus, bet Lasmanis - četrus. Miezim, Lācim un Raimo katram bija pa četrām atlēkušajām bumbām. Francūžiem desmit punktus guva Franks Segela.

Vakarā plkst.20.05 latvieši tiksies ar Serbiju un svētdien plkst.19 cīnīsies ar Poliju.

Iepriekš mūsu prasmīgie sportisti ar 21:14 pārspēja Lietuvu un 21:12 - Nīderlandi, ar 22:8 sagrāva Ķīnu un ar 21:19 uzvarēja ASV.

Turnīra tabulā Latvija ar piecām uzvarām piecos mačos ir līdere. Trīs uzvaras ir Serbijai, pa divām uzvarām - Francijai, Lietuvai, Nīderlandei un Polijai, vienu panākumu ir izcīnījusi Ķīna, bet zaudējumi visos mačos ir ASV komandai.

No 30.jūlija līdz 4.augustam tiek izspēlēts apļa turnīrs, katrai komandai sacenšoties ar katru. Divas labākās kvalificēsies pusfinālam, bet 3.-6.vietas ieguvēji 4.augusta vakarā izspēlēs ceturtdaļfināla mačus. Pusfināli un finālspēles notiks 5.augustā.

Svarīgākais