Laba ziņa basketbola faniem - sāk tirgot papildu biļetes uz olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru Rīgā

© Dmitrijs Suļžics / F64

Sestdien tirdzniecībā nonāks papildu biļetes uz Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlēm Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas nākamnedēļ norisināsies Rīgā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

LBS vēsta, ka papildu biļešu tirdzniecība sāksies plkst.18 un tās varēs iegādāties vietnē "bezrindas.lv".

Tāpat tirdzniecībā nonāks papildu biļetes arī uz pusfināla un fināla mačiem.

Starp biļetēm būs pieejamas Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) vajadzībām rezervētās un neizmantotas biļetes, ierobežotas redzamības biļetes, kurām tiks piemērota 20% atlaide, papildu sēdvietu biļetes un stāvvietu biļetes.

Apakšgrupu mači norisināsies 2., 3. un 4.jūlijā. Latvijas izlase pirmo maču aizvadīs 2.jūlijā, tiekoties ar Gruzijas basketbolistiem, bet 3.jūlijā latvieši spēkosies ar Filipīnām.

Katras apakšgrupas divas labākās komandas kvalificēsies pusfinālam, kas notiks 6.jūlijā, bet 7.jūlijā finālspēlē tiks noskaidroti Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmes ieguvēji.

Kvalifikācijas turnīri tiks aizvadīti no 2024.gada 2. līdz 7.jūlijam, bet vīriešu basketbola turnīrs Parīzes olimpiskajās spēlēs norisināsies no 27.jūlija līdz 10.augustam, grupu turnīrus aizvadot Lillē, bet izšķirošās cīņas - Parīzē.

Svarīgākais