Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Sports

Publicēts jaunākais WTA rangs: Ostapenko joprojām desmitā labākā

© Pixabay

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122. pozīciju.

Diāna Marcinkēviča atrodas piecas pozīcijas zemāk nekā iepriekšējā rangā un ieņem 320.vietu, bet uz ceturto vietu Latvijas tenisistu rangā ir pakāpusies Anastasija Sevastova, kura ir četras vietas augstāk un ieņem 378.vietu.

Daniela Vismane ir noslīdējusi 37 vietas zemāk (408.), Kamilla Bartone ir pakāpusies par četrām vietām (696.), bet Valērija Kargina - par vienu vietu (1171.). Margarita Ignatjeva (1230.) ir vienu vietu zemāk, bet Anna Ozerova (1290.) - trīs vietas augstāk.

Ranga pirmajā desmitniekā no sestās uz astoto vietu ir atkāpusies grieķiete Marija Sakari, sesto vietu ieņemot čehietei Markētai Vondroušovai un septīto Dženai Cjiņveņai no ĶĪnas.

Līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka, amerikāniete Korija Gofa, Jeļena Ribakina no Kazahstānas un amerikāniete Džesika Pegula. Devīto vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra, bet desmitā ir Ostapenko.

Dubultspēļu rangā Ostapenko ir vietu augstāk un ieņem 18.vietu, bet Semeņistaja (150.) ir astoņas vietas pozīcijām augstāk. Vismane (174.) ir trīs vietas, bet Marcinkēviča (222.) - četras vietas zemāk. Bartonei ir pakāpusies vienu vietu augstāk (401.), Ignatjeva ir vienu vietu (749.) un Ozerova - 12 ailītes zemāk (1161.). Marina Markina ir trīs vietas augstāk (1236.), bet kritumu par astoņām vietām ir piedzīvojusi Kargina (1454.) un par piecām vietām - Marija Semeņistaja (1554.).
Pasaules dubultspēļu ranga līdere ir taivāniete Suveja Sje, otrajā vietā ir viņas pāriniece beļģiete Elīse Mertensa, bet trešo vietu ieņem austrāliete Hantere Storma.