Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Sports

Ekskluzīva iespēja vērot šaha turnīru tiešraidē

24. februārī viesnīcā "Pullman Riga Old Town Hotel" 9 kārtās notiks sestais viesnīcas čempionāts rapidā ar laika kontroli 10+5.

Turnīra tiešraide būs redzama portālā nra.lv. Tiešraides sākums 24. februārī pulksten 11:30.

Sestais "Pullman Riga Old Town Hotel Rapid & Blitz Chess Championship 2024" notiks divas dienas - 24. un 25. februārī. Sestdien notiks rapid čempionāts ar 9 kārtām un laika kontroli 10+5, bet svētdien tiks izspēlēts blica čempionāts ar 11 kartām un laika kontroli 3+2.
Pēc rapid turnīra 20.00 sāksies šaha viktorīna, kuru būs sagatavojis kāds jaunais šahists. Lai spēlētu viktorīnu, kurā būs šaha jautājumi, nepieciešams tikai mobilais telefons ar interneta pieslēgumu. Viktorīnas spēlēšanai noderēs arī šaha un šaha vēstures zināšanas. Veiklākais un gudrākais viktorīnas dalībnieks saņems piemiņas kausu, vēsta biedrības "Rīgas Mats" ieraksts "Facebook".
Rapid turnīra uzvarētājs saņems gan naudas balvu, gan iespēju izmantot "Pullman" viesnīcas Premium deluxe King viesnīcas numuriņu divām personām. Šogad abos turnīros labākie spēlētāji saņems nevis ierastos kausus, bet piemiņas šķīvjus. Pateicoties atbalstītājiem, U18, U14, U12 grupu labākie šahisti saņems pārsteiguma balvas.
Čempionātu organizē biedrība Rīgas Mats un Latvijas šaha federācija ar viesnīcas "Pullman Riga Old Town Hotel", "OK Būvmateriāli", un SIA "Compor" atbalstu.