Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Rīgā norisināsies Pasaules kausa fināls ielu futbolā

© Publicitātes foto

16-17. jūnijā Griziņkalns sporta kompleksā notiks “Ghetto Football World Cup 2023” Pasaules kausa fināls ielu futbolā, uz kurieni atbrauks labākas komandas no Eiropas, Āzijas, Ziemeļamerikas un Āfrikas, informē portāls balticevents.info.

Kvalifikācijas spēles norisinājās vairāk nekā 10 Eiropas valstīs, ka arī daudzās pilsētās Japānā un Ziemeļamerikā. Pasaules kausa fināla ceļazīmes saņēma komandas no 35 valstīm. Latviju finālā pārstāves “Amatieri” un “Balderzhniki” komandas no Rīgas, kā arī “Snowkids” no Daugavpils. Kopējais balvu fonds ir 6000 eiro.

“Mēs esam ļoti priecīgi, ka pagājuša gada projekts aizgāja ārpus Eiropas robežām. Jau šodien notiek aktīva sadarbība ar futbola organizācijām no Japānas, Dienvidkorejas, Austrālijas, Malaizijas, ASV, Brazīlijas, Ganas un vairāk nekā no 30 pasaules valstīm. Mūsu mērķis - apvienot spēkus un izveidot labāko ielu futbola kultūras platformu pasaulē” stāsta “Ghetto Football” līderis Antons Semeņaks.

Plašāka informācija par “Ghetto Football World Cup 2023” Pasaules kausa finālu ir pieejama www.ghettogames.com vai www.ghetto.lv mājaslapās.