Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Daugaviņš atteicies no finansiāli ļoti izdevīga piedāvājuma Krievijā

© Ģirts Ozoliņš/F64

Latvijas hokeja izlases bijušais kapteinis Kaspars Daugaviņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāj, ka atteicies no finansiāli ļoti izdevīga piedāvājuma Krievijā.

“Uzreiz pateicu, ka nebraukšu, nedomāju ne mirkli. Līdz konkrētam piedāvājumam nenonāca, bet runas bija par lielām naudas summām,” saka hokejists, kuram vēl ir spēkā līgums ar Šveices klubu “Bern”.

“Man šis varētu būt viens no dzīves lielākajiem kontraktiem. Vajag gan atcerēties, ka tā ir tikai un vienīgi virtuāla nauda, Tu nekad nezini, kas būs pēc trim, četriem mēnešiem. Krievijā nekas nav garantēts,” saka Kaspars Daugaviņš. “Tas ir kā spēlē “Brīnumu lauks” (savulaik Krievijā ļoti populārs bija TV šovs “Поле чудес”) izvēlēties melno kastīti, manā gadījumā tas nozīmētu arī tetovējuma nodzēšanu no muguras,” smejot teic bijušais Latvijas izlases hokejists, kuram kā zināms uz muguras uztetovēts milzīgs Latvijas ģerbonis.

Daugaviņš KHL ir pavadījis lielu savu karjeras daļu, piedaloties 421 spēlē šajā līgā, taču iepriekšējo sezonu viņš nospēlēja Šveices "Bern" rindās. Ar šo klubu viņam spēkā ir līgums vēl uz vienu gadu.

Daugaviņš Latvijas izlasē karjeru ir noslēdzis. Viņš par to pavēstīja pēc Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Avots: sportacentrs.com