Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Sports

Hokeja laukumā atgriežas Lauris Dārziņš; Latvija šodien spēlēs ar Dāniju

© F64

Šodien Pekinas olimpiskajās spēlēs Latvija hokeja spēlē tiksies ar Dāniju, bobslejistiem paredzēts 3. un 4. brauciens, bet Markuss Vinogradovs sacentīsies 10km slēpošanā un tramplīnlēkšanā.

06:10. Hokejs vīriešiem. Izslēgšanas 1.kārtas spēle. Spēlē Dānija-Latvija.
Pirmajā Latvijas izlases hokeja mačā Pekinas olimpiskajās spēlēs ceturtdien Latvija ar 2:3 piekāpās Zviedrijas valstsvienībai, dienu vēlāk ar 1:3 atzina Somijas pārākumu, bet svētdien ar 2:5 tika zaudēts Slovākijai, ieņemot pēdējo vietu C grupā.

Latvijas izlases sastāvā spēlēt varēs arī uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurš mačā ar Somijas izlasi guva ķermeņa augšdaļas savainojumu un spēlē ar Slovākiju nepiedalījās.

09:00 - 10:51. Ziemeļu divcīņa.Tramplīnlēkšana. Startē mūsu Markuss Vinogradovs. Spēļu debitants Markuss Vinogradovs tramplīnlēkšanā saņēmis trešo numuru 48 dalībnieku vidū.Trešdien viņš Pekinā jau startēja, ieņemot 44.vietu sacensībās ar parasto tramplīnu un desmit kilometru slēpošanu

13:00 - 13:35. Ziemeļu divcīņa. 10km slēpošana. Startē mūsu Markuss Vinogradovs.

14:15 - 15:20. Bobslejs. Vīriešu divnieku 3.brauciens. Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas. Pirmdien pirmajos divos braucienos Ķibermanis ierindojās attiecīgi desmitajā un septītajā vietā. Cipulis braucienos sasniedza attiecīgi 18. un 16. labāko laiku.

15:50 - 16:34. Bobslejs. Vīriešu divnieku 4.brauciens. Startē Oskara Ķibermaņa un Emīla Cipuļa pilotētās ekipāžas