Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Kuruca pārstāvētā "Nets" oficiāli paraksta līgumu ar Andersonu

© AFP/SCANPIX/LETA

Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" pirms sezonas noslēguma turnīra parakstījusi līgumu ar aizsargu/uzbrucēju Džastinu Andersonu, ziņo vienība.

Līguma nosacījumi netiek atklāti.

Jau janvārī Andersons bija "Nets" sastāvā, toreiz noslēdzot desmit dienu līgumu un piedaloties trīs spēlēs. Tāpat viņš 16 mačus aizvadīja NBA G līgā, kur caurmērā vienā duelī guva 20,5 punktus, izcīnīja 6,6 bumbas zem groziem, izdalīja 3,7 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,0 bumbu.

Andersons NBA pārstāvējis arī Dalasas "Mavericks", Filadelfijas "76ers" un Atlantas "Hawks" komandas. Pasaules spēcīgākajā līgā amerikānis 219 mačos vidēji guvis 5,3 punktus un izcīnījis 2,5 atlēkušās bumbas.

Jau ziņots, ka "Nets" iepriekš parakstīja līgumu ar Maiklu Bīzliju, taču viņam tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tādējādi sadarbība ar basketbolistu netika turpināta.

Iepriekš jau bija zināms, ka sezonas izskaņā Orlando klubam nepalīdzēs Spensers Dinvidijs, Deandrē Džordans, kā arī Vilsons Čendlers un līderi Kairijs Ērvings un Kevins Durents.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.