Zināms, kad notiks 107 kilometrus garais skrējiens Rīga-Valmiera

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Skrējiensoļojums Rīga-Valmiera, saukts arī par "Gladiatoru pastaigu", šogad norisināsies 11.jūlijā, ziņo Valmieras pilsētas pašvaldība.

Šis skrējiens ir garākais ultramaratons Latvijā un vienīgās labdarības skriešanas sacensības, kurās dalībnieki, brīvprātīgie un organizatori ziedo kāda Vidzemes bērna ārstēšanai. Šogad 107 kilometrus garais skrējiens no Brīvības pieminekļa Rīgā līdz Svētā Sīmaņa baznīcas kliņķim Valmierā risināsies 11.jūlijā.

Skrējiens Rīga-Valmiera joprojām saglabā Latvijas čempionāta 100 kilometru skrējienā statusu un Starptautiskās Ultramaratona skrējēju asociācijas (IAU) bronzas kvalitātes zīmi.

Rīkotāji informē, ka būs vairāki drošības noteikumi, lai pasargātu sevi un līdzcilvēkus no Covid19 infekcijas izplatīšanās. Par to vairāk informācijas būs pirmsstarta biļetenā jūlija sākumā.

Šogad skrējēju sabiedrība vāc līdzekļus Vecpiebalgā dzīvojošajam Gustavam Mārcim Spilvam, kam nepieciešama ierīce, lai varētu uzsākt skolas gaitas.

Sports

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) ir izsludinājusi iepirkumu par Biķernieku kompleksās sporta bāzes tuneļa pārbūvi un būvju demontāžu, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Svarīgākais