Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Pasečņikam desmit atlēkušās bumbas "Wizards" zaudējumā

© EPA/SCANPIX/LETA

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu.

"Wizards" mājās ar 101:122 (29:31, 29:31, 25:32, 18:28) piekāpās Orlando "Magic", kas pārtrauca divu zaudēto spēļu sēriju.

Pasečņiks laukumā pavadīja 23 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, grozā raidot divus no septiņiem divpunktu metieniem, savukārt vienīgais tālmetiens bija neprecīzs.

Tāpat basketbolists jau otro spēli pēc kārtas izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, atdeva trīs piespēles, reizi kļūdījās, saņēma piecas personīgās piezīmes, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs vienībā.

Rezultatīvākais "Wizards" rindās ar 27 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš laukumā devās pēc savainojuma izdziedēšanas. Tikmēr Orlando vienībā 25 punkti Derilam Džerardam Augustinam, bet Nikola Vucevičs pievienoja 20 punktus un 12 atlēkušās bumbas.

Šai spēlei pieteikts nebija Dāvis Bertāns, kurš aizvien dziedē augšstilba muskuļa savainojumu.

Neveiksme piemeklēja arī Orlando komandu, jo viens no tās līderiem Džonatans Īzaks pirmajā ceturtdaļā savainoja celi, kā rezultātā viņam spēle noslēdzās priekšlaicīgi. Basketbolistam ceturtdien tiks veikta magnētiskā rezonanse.

Nākamā spēle "Wizards" komandai paredzēta piektdien pret Portlendas "Trail Blazers".

Vašingtonas klubs ar desmit uzvarām 33 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 13.vietu.