Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Zināmi Latvijas futbola izlases kandidāti spēlēm pret Slovēniju un Austriju

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs uz valstsvienības noslēdzošajām spēlēm 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā izsaucis kopumā 24 spēlētājus. Latvijas valstsvienību gaida izbraukuma spēle Slovēnijā un mačs savu skatītāju priekšā Daugavas stadionā Rīgā pret Austriju.

Valstsvienības rindās šajā sasaukumā būs 16 spēlētāji no pieciem dažādiem Optibet Virslīgas čempionāta klubiem, kā arī astoņi futbolisti no ārvalstu komandām Polijā, Šveicē, Ukrainā, Slovēnijā un Vācijā.

Latvijas izlase uz gada pēdējo treniņnometni pulcēsies svētdien, 10. novembrī. Mediju pārstāvji aicināti uz treniņu 12. novembrī plkst. 12:00 Daugavas stadionā.

Uz Ļubļanu komanda dosies 13. novembra pusdienlaikā, bet spēle starp Slovēnijas un Latvijas izlasēm 16. novembrī Stožice stadionā sāksies plkst. 19:00 pēc Latvijas laika. Atpakaļ Rīgā valstsvienība ielidos 17. novembra pēcpusdienā, bet mačs pret Austriju 19. novembrī Daugavas stadionā, kā ierasts, sāksies plkst. 21:45.

Kvalifikācijas turnīra G apakšgrupā pēc astoņām spēļu kārtām Austrija ar 16 punktiem ieņem otro vietu, Slovēnija ar 11 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā, bet Latvijas valstsvienība, kas ir savu pirmo punktu meklējumos, noslēdz turnīra tabulu tās sestajā pozīcijā.