Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports

Bukmeikeri prognozē, cik labi latviešu spēlētājiem veiksies US Open turnīrā

© Kæstutis Vanagas/ F64 Photo Agency

26.augustā sāksies 139. US Open turnīrs, kurā piedalīsies arī latviešu tenisistes - Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko. Vērtējot meiteņu sniegumu, “Optibet” bukmeikeri uzskata, ka lielākas iespējas gūt uzvaru prestižajā turnīrā ir Sevastovai, nevis Ostapenko.

Pasaules 11. raketes Sevastovas izredzes tiek vērtētas augstak nekā Ostapenko. 29 gadus vecās tenisistes iespējas “Optibet” bukmeikeri vērtē ar koeficientu 52,00. 2018. gada US Open turnīrā sportiste demonstrēja teicamu sniegumu, aizkļūstot līdz pusfinālam, kur piekāpās slavenajai Serēnai Viljamsai ar 6:3 un 6:0. Sevastova jūlija beigās triumfēja Jūrmalas WTA "International" turnīrā, izcīnot savu pirmo titulu šajā sezonā un ceturto karjerā. Latvijas pirmā rakete šosezon uzvarējusi 26 no 43 mačiem.

22 gadus vecā Ostapenko šosezon demonstrē nestabilu sniegumu, kas atspoguļojies arī WTA rangā - 75. vieta. Bukmeikeri Ostapenko izredzes turnīrā vērtē ar koeficientu 68,00. Pēdējos divus US Open turnīrus sportiste spējusi aizkļūt līdz trešajai kārtai, taču tur arī apstājusies. Pirms gada viņa piekāpās slavenajai Marijai Šarapovai no Krievijas ar 6:3; 6:2. Šosezon tenisiste izcīnījusi 14 uzvaras un piedzīvojusi 21 neveiksmi.