Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Gorkša virzītais LFF ģenerālsekretāra kandidāts iecelts par pienākumu izpildītāju

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra pienākumu izpildītāju kļuvis Mareks Gruškevics, lēmis LFF prezidents Kaspars Gorkšs.

Jau vairāk nekā mēnesi jeb no 17.jūlija LFF funkcionēja bez ģenerālsekretāra, jo jūnija beigās Edgars Pukinsks paziņoja, ka pamet šo amatu.

Pirmdien LFF Mācību un treniņu centrā "Staicele" notiek LFF valdes sēde, kurā tika piedāvāts balsot par Gorkša izvirzīto kandidātu Gruškevicu. Kā informē LFF, no klātesošajiem biedriem pret Gruškevicu bija četri, par - trīs, bet atturējās divi.

Neiegūstot valdes atbalstu, Gruškevics nekļuva par pilntiesīgu ģenerālsekretāru, bet Gorkšs nozīmēja viņu kā pienākumu izpildītāju.

Gruškevics jūlijā uzsāka darbu LFF Administratīvajā departamentā kā administrācijas speciālists. No 2014. līdz 2018.gadam viņš bija Latvijas Badmintona federācijas prezidents.

Gruškevics ir finansists un bijušais valsts pārvaldes darbinieks, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretārs periodā no 2006. līdz 2012.gadam.

Pukinsks ģenerālsekretāra pienākumus pildīja kopš pērnā gada jūnija, kad nomainīja Jāni Mežecki, kurš šajā amatā bija no 1993.gada.