Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Sevastova zaudē arī dubultspēlēs un izstājas no turnīra Toronto

© REUTERS/ SCANPIX/ LETA

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete otrdien pārī ar amerikānieti Sofiju Keninu Toronto WTA "Premier 5" turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā ar 1-6, 6-3, 10-12 piedzīvoja zaudējumu rumānietei Ralucai Olaru un ķīnietei Janai Džaosjuanai.

Sevastova dubultspēļu rangā ieņem 63.vietu, bet viņas pāriniece 136. Abas tenisistes piekāpās rangā krietni augstāk esošajām Olaru - 35.vieta un Džaosjuanai 54.pozīcija.

Par spēlēšanu pirmajā kārtā Sevastova nopelnīja vienu WTA dubultspēļu ranga punktu, kā arī 4710 ASV dolāru (4207 eiro) prēmiju.

Līdz ar piedzīvoto zaudējumu dubultspēlēs, Sevastovai dalība Toronto turnīrā noslēgusies, jo iepriekš vienspēļu pirmajā kārtā ar 6-7 (5:7), 2-6 zaudēts ķīnietei Šuaju Džanai.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka šo kārtu nepārvarēja arī otra Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, kura pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku ar 5-7, 0-6 piekāpās vācietei Jūlijai Gergesai un čehietei Karolīnai Pliškovai.

Sacensības vienspēlēs tikmēr turpina Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko, kura otrdien Toronto WTA "Premier 5" turnīra pirmajā kārtā ar 6-3, 6-3 droši pārspēja francūzieti Karolīni Garsiju, pirmo reizi karjerā iekļūstot šo sacensību otrajā kārtā.

Turnīrs Toronto notiek uz cietā seguma un ir vienas no sagatavošanās sacensībām ASV atklātajam čempionātam.