Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

FOTO: Eds Šīrans koncertā Lucavsalā uzvelk Latvijas futbola izlases kreklu

© Publicitātes foto

Piektdienas, 12. jūlija, vakarā vairāk nekā 50 000 skatītāji varēja vērot, kā viens no mīlētākajiem savas paaudzes dziedātājiem un komponistiem Eds Šīrans uzstājas Latvijas futbola izlases kreklā.

"Mums tas bija ļoti liels un patīkams pārsteigums. Pirms Lucavsalā paredzētā koncerta Šīrana menedžments sazinājās ar mums un palūdza atsūtīt izlases kreklu. Taču nevarējām iedomāties, ka Eds to izlems uzvilkt koncerta laikā. Tas ir labākais atbalsts Latvijas futbolistiem, kāds vien iespējams," saka Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs.

LFF prezidents atzina, ka Latvijas futbola izlasei šobrīd neklājas viegli, taču galvenais treneris Slaviša Stojanovičs ir izvērtējis situāciju un sagatavojis rīcības plānu, kā būtu iespējams pārtraukt sarūgtinošo zaudējumu sēriju. Plāns paredz gan komandas gara stiprināšanu, gan individuālās meistarības uzlabošanu, gan plašāku jauno spēlētāju iesaisti izlasē.

"Es patiešām ceru, ka spēlētāji un arī šī sporta veida cienītāji novērtēs faktu, ka tik populārs dziedātājs kā Eds Šīrans, kas, starp citu, ir arī liels kājbumbas fans, šādi izrāda atbalstu Latvijas futbolam," saka LFF Kaspars Gorkšs.