Rīgas "Dinamo" rīko svētkus hokeja līdzjutējiem

Šodien no plkst.12 līdz 18 pie "Arēnas Rīga" notiks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" līdzjutēju svētki, informē komandas preses sekretārs Jānis Stepītis.

Pasākumā notiks arī "Dinamo" galvenā trenera Jūliusa Šuplera jājiens uz zirga cauri Rīgai, "Aldara" jaunā "Uzvarētāju alus" iesvētības, kā arī Rīgas "Dinamo" un Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" prezentācijas.

Pasākums sāksies ar Latvijas ielu vingrošanas biedrības paraugdemonstrējumiem, bet vēlāk uzstāsies grupas "TāTāTā", D11, "Musiqq", "Dzelzs Vilks" un "Latvian Blues Band", kā arī dziedātājas Kristīna Zaharova un Aisha.

Pasākumā Šuplers realizēs pagājušajā sezonā komandas kapteinim Sandim Ozoliņam doto solījumu un jās pa Rīgas centru ar zirgu. Šuplers speciālā tērpā savu jājienu zirga mugurā uzsāks pie Kongresu nama plkst.14.30 un pa Kalpaka bulvāri, Strēlnieku ielu, Hanzas ielu un Skanstes ielu jās līdz "Arēnai Rīga", kur viņa ierašanās ir plānota ap plkst.14.50.

Derības starp Šupleru un Ozoliņu tika noslēgtas Kazahstānas galvaspilsētā Astanā šī gada martā, gatavojoties KHL regulārā čempionāta spēlei ar vietējo "Baris". Tajās Ozoliņš vienojās ar galveno treneri par to, ka gadījumā, ja "Dinamo" pārvarēs KHL izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, Šupleram pa Rīgas centru būs jājāj zirga mugurā.

Kā zināms, "Dinamo" to izpildīja, sērijā ar 3-1 uzvarot Sanktpēterburgas SKA vienību, un aizkļuva līdz KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālam, sezonas noslēguma kopvērtējumā ieņemot astoto vietu līgā.

Sports

Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidenta amata kandidāts Huans Antonio Samarančs juniors sola pēc iespējas ātrāk atjaunot Krievijas dalību sacensībās tiklīdz agresorvalsts atgriezīsies pie noteikumu ievērošanas, sarunā ar aģentūru AFP atzina SOK prezidenta amata kandidāts.

Svarīgākais