Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

Tet Rīgas maratona EXPO atgriežas Radisson Blu Hotel Latvija telpās

© Publicitātes foto

Tet Rīgas maratona EXPO jau tradicionāli ir vieta, kur dalībnieki izņem starta numurus, dalībnieku ceļvedi, iepazīstas ar pēdējiem norādījumiem un uzsūc pirms-starta atmosfēru. Šogad dalībnieku ērtībām Tet Rīgas maratona EXPO pārcelts tuvāk centram. Tas atgriezīsies viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija telpās, Elizabetes ielā 55 un būs atvērts 17. un 18. maijā.

Visi maratonam reģistrētie dalībnieki, kuri numuru saņemšanai nav izmantojuši DPD pakalpojumus, savus numurus varēs saņemt maratona EXPO 17. un 18. maijā no plkst. 10.00 līdz 20.00. Lai izņemtu starta numuru, būs jāuzrāda elektroniskā apstiprinājuma vēstule, ko dalībnieki saņēma, reģistrējoties maratonam. Vēstuli varēs uzrādīt arī elektroniski. Kopā ar to būs jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Tikai EXPO būs pieejami arī RIMI Bērnu dienas “Ģimeņu skrējiena” un “Sprinta karalis un karaliene” ar laiku kontroles čipu aprīkotie numuri, savukārt RIMI Bērnu dienas mazo trasīšu (200m, 400m, “Mazie”) numurus 17.maijā vēl varēs izņemt arī RIMI veikalā, kas tika izvēlēts reģistrējoties.

EXPO visiem skrējējiem piedāvās iespēju iepazīties un iegādāties maratona partneru sarūpētu produkciju un piedāvājumus - no skriešanas inventāra līdz pat dalībai citos skrējienos. Tāpat būs iespēja iegādāties adidas oficiālo maratona kreklu, kuru dizainējusi māksliniece Maija Kurševa. Savukārt maratona partneris Radisson Blu Hotel Latvija sestdienas vakarā apņēmies sarīkot tradicionālās pirms-maratona vakariņas jeb pasta party. Vairāk informācijas par vakariņām meklējiet šeit.

17. maijā plkst. 11.00 EXPO telpās norisināsies preses konference ar pasaules elites atlētu piedalīšanos. Tajā varēs satikt ne tikai skrējējus no Kenijas, Etiopijas, Eritrejas, Ķīnas, Baltkrievijas, Kazahstānas un citām valstīm, bet arī pašmāju labākos maratonistus - Jeļenu Prokopčuku, Karīnu Helmani - Soročenkovu, Valēriju Žolneroviču, Dmitriju Serjoginu -, kā arī pusmaratonistus Ilonu Marheli un Jāni Višķeru. Atgādinām, ka akreditēties maratonam mediju pārstāvji aicināti preses konferencē 17.maijā.