Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

VIDEO: Girgensons neizmanto izgājienu pret vārtsargu

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda piektdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 2:6 (0:2, 2:1, 0:3) piekāpās Ņujorkas "Rangers" hokejistiem.

Girgensonam spēles devītajā minūtē bija laba iespēja panākt neizšķirtu 1:1, taču viņš neizmantoja izgājienus vienatnē pret pretinieku vārtsargu.

"Sabres" komandā abus vārtus guva Džefs Skiners, kurš bija precīzs otrajā periodā. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Vladislavs Namestņikovs.

"Sabres" komanda jau vairāk nekā divus mēnešus nav spējusi izcīnīt divas uzvaras pēc kārtas.

"Jūtos ļoti vīlies, jo bija sajūta, ka speram soli pareizajā virzienā. Šis ir izšķirošs sezonas nogrieznis, kurā katrai maiņai un spēles epizodei ir liela nozīme," pēc zaudējuma teica "Sabres" galvenais treneris Fils Hauslijs.

Girgensons šajā duelī nospēlēja deviņas minūtes un 46 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Latviešu uzbrucējs šosezon 50 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

"Sabres" ar 63 punktiem 57 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Rangers" ar 58 punktiem 57 mačos ir 12. pozīcijā. No "play-off" zonas "Sabres" atpaliek par četriem punktiem.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs svētdien, kad viesosies pie Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem.

Stenlija kausa izcīņu no katras konferences sasniedz abu divīziju trīs labākās komandas, kā arī pēc tam divas visvairāk punktu izcīnījušās vienības neatkarīgi no divīzijas.