Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Vēlies iegūt ielūgumu uz "Dinamo" spēli? Ziedo asinis!

© Romāns Kokšarovs/ F64 Photo Agency

17.janvārī Valsts asinsdonoru centrs (VADC) dosies izbraukumā uz “Arēna Rīga”, kur vakarā norisināsies hokeja komandas Rīgas “Dinamo” spēle ar Magņitogorskas “Metallurg”.

Izbraukums norisināsies vestibilā pie B ieejas no plkst.16.00 līdz 19.30, katrs donors, kurš būs ziedojis asinis, ne tikai izglābs trīs cilvēku dzīvības, bet arī saņems ielūgumu uz Rīgas “Dinamo” vakara spēli. Visus gribētājus aicinām ierasties savlaicīgi.

Hokeja komandas Rīgas “Dinamo” un VADC sadarbība notiek kopš 2014. gada. Jau piekto sezonu reizi mēnesī pirms spēles kopīgi tiek rīkota “Dinamo” Donoru diena. 2018. gadā šo izbraukumu laikā asinis ir ziedojuši 153 cilvēki.

Valsts asinsdonoru centrs (VADC) īpaši aicina atsaukties B un 0 rēzus negatīvo, kā arī A un 0 rēzus pozitīvo asins grupu donorus. Ar nosacījumiem, kuri jāņem vērā, lai kļūtu par asins donoru, var iepazīties VADC mājaslapā: https://www.vadc.lv/donoriem/vai-vari-ziedot. Atgādinām, lai ziedotu asinis, līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte).

Aicinām asins donorus sekot līdzi jaunākajai informācijai VADC mājaslapā vai sazināties, zvanot 80000003.