Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Sports

U20 izlasei vēl viens zaudējums

© lhf.lv

Vācijā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā pirmajā divīzijā A grupā, Latvijas U20 izlase šodien aizvadīja jau trešo spēli un piedzīvojot zaudējumu pret vienaudžiem no Vācijas (1:4), saglabājot ļoti minimālas izredzes atgriezties elites grupā. Nākamā spēle 14. decembrī ar Norvēģiju un tā lielā mērā būs spēle par vietas saglabāšanu pirmās divīzijas A grupā.

Vāciešiem pirms šīs spēles bija neliela priekšroka. Vakar jaunie latvieši aizvadīja otrās kārtas maču, kurā tika pārspēti austrieši (4:1), bet Vācijas izlasei bija brīvdiena. Vai tas bija galvenais iemesls Latvijas U20 izlases zaudējumam, maz ticams jo Vācijas izlases varējums izskatījās krietni jaudīgāks un meistarīgāks. Mūsējo labā vienīgos vārtus, kad rezultāts jau bija 0:4, guva Deniss Fjodorovs.

Dienas pirmajā spēlē Latvijas izlases nākamā pretiniece itin viegli ar 5:0 pārspēja Franciju. To pašu Franciju, kurai latvieši pirmajā dienā zaudēja. Šī norvēģu uzvara nozīmē tikai to, ka Latvijas izlasei vēl būs krietni jāpacīnās par palikšanu pirmās divīzijas A grupā.