Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports

“Dinamo” strauji tuvojas sezonas antirekordam

© f64

Šovakar Krievijas hokeja čempionātā kārtējo spēli aizvadīja Rīgas “Dinamo” un piedzīvoja jau piekto zaudējumu pēc kārtas (2:3 pēcspēles metienos) pietuvojoties sezonas antirekordam pēc kārtas zaudētajās spēlēs.

Nākamās divas spēles rīdzinieki aizvadīs savā laukumā tiekoties ar Ufas “Salavat Julajev” un Kazaņas “AK Bars” un tas nozīmē, ka ir visas iespējas ne tikai atkārtot, bet arī labot šīs sezonas antirekordu pēc kārtas zaudēto spēļu ziņā. Septembra izskaņā un oktobra sākumā tika piedzīvoti seši zaudējumi pēc kārtas, bet šodien piedzīvotais zaudējums Sočos ir jau piektais pēc kārtas.

Pamatlaika izskaņā rīdzinieki pamanījās atspēlēties no 0:2, kad trešās trešdaļas 13. un 16. minūtē Videls un Maione pa reizei realizēja skaitlisko vairākumu panākot 2:2 un papildlaiku. Papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos, līdzīgi kā iepriekšējā spēlē Maskavā, tika zaudēts. “Dinamo” realizēja 3 no 5 pēcspēles metieniem (Meija, Dārziņš, Videls), kamēr Soču hokejisti realizēja 4 no 4.

Pat neskatoties uz šo zaudējumu sēriju, “Dinamo” vēl atrodas astotajā vietā, taču līdz septītajai ir jau pieci punkti, bet tuvākie sekotāji atpaliek tikai par vienu punktu.