Aicina ziedot sporta inventāru bērniem, kuriem nav līdzekļu tā iegādei

Biedrība "Streetbasket" iesaistīsies Eiropas gada cīņai pret nabadzību un sociālo atstumtību aktivitātēs, aicinot ziedot sporta apģērbu un inventāru bērniem, kuri paši to nevar iegādāties.

Palīdzības kustības bērniem un jauniešiem "Es atbalstu Ghetto bērnus" tūres laikā līdz septembrim darbosies "Ghetto Basket" sporta apģērbu un inventāra maiņas punkts.

"Ghetto Basket" sporta apģērbu un inventāra maiņas punktā varēs nodot sporta inventāru/atribūtiku, kā arī sporta apģērbu. Līdz ar to biedrības "Streetbasket" mērķis, iesaistoties Eiropas gada pasākumu virknē, ir veicināt saturīga jauniešu brīvā laika pavadīšanu un iesaistīšanos sportošanā, kā arī sniegt iespēju bērniem un jauniešiem apmainīties ar sporta apģērbu un inventāru, atbalstīt un dāvināt to jauniešiem, kuri nespēj iegādāties nepieciešamo, lai nodarbotos ar basketbolu un citiem sporta veidiem.

Sporta apģērbu un inventāra maiņas punkts darbosies Grīziņkalna skeitparkā, kā arī pārējās "Ghetto Basket" 60 pasākuma tūres vietās, kur būs iespēja ne tikai nodot savas sportošanai nepieciešamās lietas, bet arī pašiem mainīt tās pret nepieciešamo.

Ikviens, kurš piedalīsies atbalsta kustībā, saņems uzlīmi "Es atbalstu Ghetto bērnus".

Svarīgākais