Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Cik būs jāmaksā, lai klātienē redzētu Ronaldo?

© scanpix.ee

Vakar pirmo dienu savā jaunajā darba vietā Turīnas “Juventus” aizvadīja vasarā iegādātais Portugāles izlases uzbrucējs Krištiano Ronaldo. Līdz ar viņa ierašanos Itālijā, sarosījušies arī citas A sērijas komandas, kuras vēlas uz viņa rēķina iegūt papildus pelņu.

Itālijas čempionāts futbolā sāksies 19. augustā un vienā no pirmās kārtas mačiem “Chievo” savā laukumā tiksies ar Turīnas “Juventus”. Tātad - ciemos pie “Chievo” ieradīsies pats Krištiano Ronaldo. Kluba vadība ir novērtējusi šo vienreizējo situāciju būt pirmajiem, kuri klātienē redzēs Portugāles izlases lielāko spīdekli un attiecīgi ir rīkojušies. Proti, lai klātienē redzētu Ronaldo, līdzjutējiem nāksies krietni patērēties. Ikdienā biļešu cenas uz “Chievo” mājas spēlēm centrālajā sektorā pirmajā rindā bija 100 eiro, taču uz spēli pret “Juventus” tās paaugstinātas līdz 150 eiro. Laukuma stūrī agrāk biļešu cena bija 30 eiro, tagad - 50.

2. septembrī “Juventus” izbraukumā spēlēs ar “Parma” un arī Parmas komanda nav žēlojusi līdzjutēju maciņus. Parastajās spēlēs lētākās biļetes (aiz vārtiem) varēja iegādāties par nieka 25 eiro, taču uz spēli pret Ronaldo un “Juventus” biļešu cenas lētākajā sektorā “uzbriedušas” līdz 178 eiro. Pirms kļuva zināms par Ronaldo pāreju uz Turīnu, abonements šajā lētākajā sektorā maksāja vien 190 eiro. Uz visu sezonu!

“Juventus” pirmo spēli savā laukumā aizvadīs 26. augustā tiekoties “Lazio”. Ja nu kāds šajā dienā ir iemaldījies Turīnā un ir Ronaldo fans, un ir vēlme apmeklēt šo spēli, tad būs jārēķinās ar krietniem tēriņiem. Biļešu cenas ir sākot no 395 eiro un beidzot ar 645. Spēles sākums paredzēts plkst. 16 un 26. augusts ir svētdiena.