Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Latvijas kamiņu sporta izlase neziņā: Paši nesaprotam, kas ar mums notiek

© F64

Latvijas kamaniņu sporta izlase ir neziņā, kāpēc braucējiem neizdodas uzrādīt labus rezultātus Phjončhanas olimpiskajā trasē, atzīst komandas galvenais treneris Kaspars Dumpis, ziņo sportacentrs.com.

"Grūti pateikt, kas šajā trasē bija par problēmu. Tas problēmas ir visur. Labi, ka brāļi Šici izbrauca otro braucienu. Tas viņiem bija pirmais brauciens, kas viņiem izdevās salīdzinoši labi. Oskars ar Pēteri savu otro braucienu arī veica tīri veiksmīgi," pēc sacensībām teica Dumpis.

"Paši ar treneriem nesaprotam, kas notiek ar mūsu kamanām vai pašiem sportistiem, jo redzam, kā citi atlēti nāk ārā no devītās virāžas. Viņi vēl pēc tam atļaujas pa tām kamanām kārtīgi dzīvoties un turas viss uz ledus. Savukārt mums uzreiz iet šķērsām. Šādas trases nav nekur, lai varētu pārbaudīt," skaidroja izlases treneris.

NRA

"Kad atbraucām uz šejieni pirms olimpiskajām spēlēm, tā vēl bija tāda kā rudenī, bet trasi lej tik daudz, ka taisne palikusi pārāk taisna. Tai bija jābūt mazliet sagāztai. Protams, tās ir atrunas, jo skaidrs, ka visiem trase ir vienāda," secināja Dumpis. "Ja zinātu, kas tam ir pie vainas - slidas vai regulējumi - mēs būtu situāciju atrisinājuši. Šobrīd nevaru pateikt, kas vainas. Tas nav tikai divniekiem, bet arī vieniniekiem."