Nedēļas nogalē pārbaudi spēkus 3x3 basketbola turnīrā

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Sprite aicina visus basketbola entuziastus piedalīties "Riga Open" 3x3 sacensībās, kas norisināsies Sprite 3x3 basketbola turnīra laikā. Ikviens basketbola fans 5. un 6.augustā klātienē galvaspilsētas sirdī, laukumā pie Brīvības pieminekļa, varēs vērot ne vien "Riga Open" 3x3 sacensības, bet arī Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijas posmu U18 izlasēm un cīņu par Sprite 3x3 Čempiona kausu.

Ikvienam interesentam sacensību laikā būs iespēja ne vien pārbaudīt savu izveicību basketbola laukumā, bet arī cīnīties par vērtīgām balvām. Sacensībām jauktās komandās četrās vecuma grupās - līdz 13 gadu vecumam, līdz 15 gadu vecumam, līdz 18 gadu vecumam un virs 18 gadu vecumam - iespējams pieteikties līdz ceturtdienai, 3.augustam.

Komandas līdz 13 gadu vecumam aicinām pieteikties, rakstot Latvijas Basketbola savienības 3x3 basketbola koordinatoram Renāram Buividam uz e-pastu renars.buivids@lbs.lv, savukārt komandas pārējās vecuma grupās aicinām reģistrēties play.fiba3x3.com un pieteikties sacensībām sadaļā “Riga Open” un “Riga Open U13”. Dalības maksa sacensībās ir 20 eiro. Papildu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Renāru Buividu, rakstot uz renars.buivids@lbs.lv.

Paralēli "Riga open" 3x3 sacensībām Sprite 3x3 turnīra laikā notiks arī FIBA Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijas posms U 18 izlasēm, sieviešu un vīriešu komandām sacenšoties par iespēju doties uz trešo sacensību kārtu Ungārijā jau septembra sākumā, kā arī cīņa par Sprite 3x3 Čempiona kausu. Sacensību laikā, pārbaudot savas spējas 3x3 basketbolā, ar spēkiem mērosies vietējā mēroga čempionātu un amatieru līgu čempionvienības no visas Latvijas.

Sprite 3x3 basketbola turnīra uzvarētāju komandas katrā no sacensību veidiem balvās saņems čempionu kausu, VIP biļetes uz Eiropas basketbola čempionāta Latvijas-Lietuvas spēli 19. augustā, Sportland dāvanu kartes, kā arī Sprite dzērienus.

Svarīgākais