Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā Madara Līduma izcīna 17. vietu

Pasaules kausa izcīņas septītajā posmā biatlonā 7,5 kilometru sprinta sacensībās sievietēm šodien 17.vietu izcīnīja Latvijas izlases līdere Madara Līduma.

Divās šaušanās Līduma pieļāva vienu kļūdu un finišā uzvarētājai Darjai Domračovai no Baltkrievijas zaudēja minūti un 14,7 sekundes.

Pārējās Latvijas sportistes startēja nesekmīgāk. Gerda Krūmiņa ar četrām kļūdām šaušanās Domračovai zaudēja četras minūtes un 1,3 sekundes, paliekot 77.vietā, bet Žanna Juškāne, kas pieļāva sešas kļūdas, sacīkstes noslēdza pēdējā, 84.vietā, uzvarētājai zaudējot sešas minūtes un 18,5 sekundes.

Tikmēr labāko trijniekā aiz Domračovas finišēja krieviete Olga Zaiceva, kas uzvarētājai zaudēja 8,4 sekundes, bet trešo vietu izcīnīja vāciete Katija Vilhelma, kura pēc šīs sezonas beigs karjeru.

Pasaules kausa kopvērtējumā pirmo vietu ar 665 punktiem saglabāja šoreiz piektajā vietā finišējušā divkārtējā Vankūveras olimpisko spēļu čempione Magdalēna Noinere no Vācijas, bet viņai desmit punktus zaudē zviedriete Helēna Junsone, kura šoreiz finišēja devītajā vietā.

Savukārt Līduma ar 77 punktiem kopvērtējumā pakāpās uz 51.vietu.

Kā ziņots, Pasaules kausa septītajā posmā piektdien tika aizvadītas jauktās stafetes sacensības, kurās uzvaru izcīnīja Norvēģijas komanda, bet Latvija tajās nepiedalījās.

Pasaules kausa izcīņas septītā posma noslēgumā svētdien risināsies iedzīšanas sacensības.

Svarīgākais