M.Dukurs: Pirmais brauciens izdevās tieši tāds, kādu to vēlējos

© skeleton.lv

Šodien uz starta Pasaules čempionātā skeletonā stājās skeletonisti Martins un Tomass Dukuri. Pēc pirmajiem diviem braucieniem Martins ierindojas pirmajā vietā, savukārt Tomass ir piektais. Pēdējie divi sacensību braucieni paredzēti piektdienas pēcpusdienā.

Martins patlaban atrodas salīdzinoši stabilā vadībā ar 0.53 sekunžu pārsvaru pār krievu Aleksandru Tretjakovu, jāpiezīmē, ka pirmajā braucienā Martins ''savā stilā'' uzstādīja jaunu trases rekordu, taču kļūdas otrajā neļāva šo sasniegumu atkārtot. Kā trešais pēc pirmajiem diviem braucieniem ierindojies korejietis Sungbins Juns- +0.55.

Sociālajā tīklā facebook skeleton.lv lapā ievietots Martina viedoklis par aizvadītajiem braucieniem. Viņš norāda: "Pirmais brauciens izdevās tieši tāds, kādu to vēlējos pirms sacensībām, pat vēl labāks- izdevās sasniegt jaunu trases rekordu. Otrajā braucienā pieļāvu kļūdas jau trases augšdaļā un vēl šur tur, kas rezultātā deva gana sliktu laiku finišā. Kopā ar treneru personālu esam šīs kļūdas izanalizējuši un rīt darīšu visu, lai tās izlabotu un veiktu tīrus un stabilus braucienus.''

Tikmēr Tomass ierindojies 5. vietā, no līdera- brāļa atpaliekot 1.12 sekundes. Lai arī pēc pirmā brauciena Tomass atradās 6. pozīcijā, otrajā braucienā ''Tomijs'' spēja uzlabot savu rezultātu un arī tuvākajam konkurentam Tregubovam tik labi nevedās. Rezultātā Tomass pēc pirmās dienas pakāpies uz 5. pozīciju ceturtajā vietā esošajam vācietiem Akselam Jungkam piekāpjoties par 0.27 sekundēm divu braucienu summā.

Svarīgākais