Sočos koncertēs Intars Busulis un Aija Andrejeva

Latvijas mūziķi Intars Busulis un Aija Andrejeva dosies uz Sočiem, lai uzstātos "Latvijas mājā" ar savām, Kārļa Lāča un maestro Raimonda Paula kompozīcijām.

Andrejeva "Latvijas mājā" koncertēs jau 15. februārī, bet Busulis Sočos uzstāsies 18.februārī. Dziedātāja kopā ar Lāci un pavadošo grupu izpildīs savu programmu "Mežā", ar kuru mūziķe jau koncertējusi Latvijā. Andrejeva Sočos uzstāsies arī rīt.

Intars Busulis dziedās savas un Lāča kompozīcijas, kā arī Paula dziesmas. "Latvijas mājā" skanēs dziesmas no Busuļa albumiem "Kino" un "Akts". Priekšnesumā mūziķim pievienosies "Abonementa orķestris".

Olimpisko spēļu noslēguma vakarā, 19.februārī, "Latvijas mājā" uzstāsies abi jau minētie mūziķi, kā arī dziedātāja Laima Vaikule. 20.februārī "Abonementa orķestra" izpildījumā skanēs dejošanai piemērota mūzika.

"Latvijas mājā", kas izvietota viesnīcas "Radisson Lazurnaya" Kongresu hallē, viesosies arī Raimonds Ozols, grupa "Instrumenti" u.c. 

Jau ziņots, ka Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos darbojas Latvijas kā Olimpiādes dalībvalsts īpašā pārstāvniecība "Latvijas māja", tā tika atklāta 9.februārī.

Paredzēts, ka "Latvijas māja" darbosies līdz 22.februārim.

Svarīgākais