Latvijas hokeja izlasei olimpiādē prognozē 5. līdz 8.vietu

Aldara Olimpiskā hokeja aptaujā noskaidrots, ka aptuveni puse (53%) no aptaujātajiem sporta līdzjutējiem Latvijas hokeja izlasei Olimpiādē prognozē 5. līdz 8.vietu. 33% aptaujāto ir nedaudz pesimistiskāki un uzskata, ka Latvijas valstsvienība ierindosies 9. līdz 12. vietā, bet tikai retais - 1% - uzdrošinās prognozēt, ka Latvija turnīrā uzvarēs.

Pēc aptaujāto domām vislielākās iespējas uzvarēt Olimpiskajā hokeja turnīrā ir Krievijas izlasei - tā domā 37% respondenti, savukārt 26% prognozē Kanādas uzvaru.

Jautājot, kurš no Latvijas izlases hokejistiem būs visrezultatīvākais šajā turnīrā, visbiežāk tiek piesaukts uzbrucēja Mika Indraša (14%), Laura Dārziņa (12%), komandas kapteiņa Sanda Ozoliņa (12%) un Zemgusa Girgensona (11%) vārds.

Olimpiskajā hokeja aptaujas dati rāda, ka hokeja turnīram sekos līdzi 56% respondentu. Lielākais vairums spēles visticamāk vēros mājās pie TV kopā ar ģimeni (72%) vai vienatnē (41%). Savukārt, ja hokeja vērošanā iesaistīsies arī draugi, tad spēles skatīšanās visticamāk tiks pārcelta uz kādu bāru (36%).

Svarīgākais