Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Skandalozi

Ar Dauna sindromu sirgstošs zēns nofotografējis savu sargeņģeli

© facebook/ Kerri Frey Liles

Sieviete vārdā Kerija Laisa, pārskatot sava dēla uzņemtās fotogrāfijas atrada kādu pavisam interesantu bildi, kurā viņas dēļ Aašers ir nofotografējis savu sargeņģeli, vēsta portāls "Chron".

Kerija ir septiņu bērnu māte. Aašers ir jaunākais bērns ģimenē un viņam ir tikai septiņi gadi. Viņš jau kopš dzimšanas sirgst ar Dauna sindromu, tāpēc viņa vecāki nolēma iedot viņam unikālu vārdu ar diviem A burtiem sākumā, tādējādi simbolizējot divas vienādās hromosomas cilvēka DNS, kas izraisa Dauna sindromu. "Mēs gribam, lai arī citi saprot, ka Dauna sindroms nav biedējošs. Tas ir tikai pagrieziens mūsu dzīvē, kuru mēs iepriekš neplānojām," stāsta Kerija.

Kerija savā facebook profilā arī ir ievietojusi stāstu par sava dēla fotogrāfiju. Viņa vēsta, ka svētdien visa ģimene no Vašingtonas devās atpakaļ uz mājām Hjūstonā. Aašers pēdējā laikā esot kā apsēsts ar fotografēšanu un arī lidojuma laikā viņš paņēma mammas telefonu, lai iemūžinātu debesis. "Viņš vēlējās uzņemt dažas fotogrāfijas caur iluminatoru. Pēc tam, kad viņš bija nofotografējis pāris dučus ar bildēm, mana telefona atmiņa bija pilna, tāpēc es tos sāku dzēst ārā un uzdūros šai īpašajai fotogrāfijai," norāda Kerija