VAKARA ZIŅAS: Džolija un Pits pārcēlušies uz dzīvi Londonā

© Scanpix

Aktieru pāris Breds Pits un Andželīna Džolija kopā ar saviem sešiem bērniem marta sākumā ieradušies Londonā, kur mitināsies vismaz sešus mēnešus.

Breds Pits filmēsies savā jaunajā filmā «World war Z2», bet Džolija, kura ir ANO īpašā sūtne bēgļu jautājumos, plāno iesaistīties bēgļu krīzes Eiropā jautājumu risināšanā. Piemērotu mājvietu Pits un Džolija sāka meklēt jau pusgadu iepriekš. Mājai vajadzēja būt ar septiņām istabām, kā arī ar plašu dārzu. Pāris bija nolūkojis 39 miljonus ASV dolāru vērtu rezidenci Londonas Vestminsteras rajonā, kā arī namu dārgajā Merilbonas kvartālā, kuru vēlējās pat iegādāties, bet ēka neatbilda ģimenes drošības prasībām.

Pagaidu māju Džolija un Pits atrada Sarejas grāfistē, Anglijas dienvidaustrumos, kuras lielākā pilsēta ir Vokinga. Holivudas megazvaigznes kopā ar bērniem jau ievākušies astoņu guļamistabu savrupmājā, kuru īrē par 21 000 ASV dolāru  (15 000 britu sterliņu mārciņu) mēnesī. Māja tiek raksturota kā «skaists, grezns un balts nams ar plašu dārzu, baseinu un sporta zāli, kas atrodas netālu no Temzas upes krastiem», raksta izdevums «Us Weekly».

Laika posmā, kuru slavenā ģimene pavadīs Anglijā, paredzēts, ka Džolijas un Pita bērni – Medokss (14), Pakss (12), Zahāra (11), Šailo (9) un septiņus gadus vecie dvīņi Vivjena un Nokss mācīsies Šarla de Golla vārdā nosauktajā franču licejā Londonā.

Šī nav pirmā reize, kad Holivudas superzvaigžņu starptautiski klejojošā ģimene apmetas uz dzīvi Londonā. 2012. gadā viņi dzīvoja Vornpleisas rezidencē, kuru īrēja par 24 000 ASV dolāru mēnesī, laikā, kad Pits filmējās kinolentē «Advokāts», bet Džolija strādāja pie animācijas filmas «Melnā feja Malefisenta».