Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Vecākas dāmas izvēlas gados jaunākus kavalierus

© Scanpix

Varētu šķist, ka tikai vīriešiem piemīt tieksme veidot attiecības ar gados daudz jaunākām draudzenēm, bet izrādās, ka daudzas slavenas sievietes ir ne mazāk kāras uz jaunām miesām. Aplūkosim piecus interesantus pārus ar visai nozīmīgu gadu starpību.

Alla Pugačova un Maksims Galkins

Starpība 27 gadi

Brīdī, kad Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova precējās ar jauno dziedātāju Filipu Kirkorovu, viņas pasē vairs nebija brīvas vietas jaunam zīmogam. Mākslinieces dzīvē patiešām bijis daudz vīriešu. Pēc mūzikas skolas beigšanas liktenis viņu saveda kopā ar pirmo vīru – Mikolasu Orbakasu, no kura 1971. gadā Pugačovai piedzima meita Kristīna. Tajā pašā gadā laulātie izšķīrās, bet līdz pat šodienai saglabājuši draudzīgas attiecības.

Par primadonnas nākamo vīru kļuva režisors no Ļeņingradas Aleksandrs Stefanovičs. Vēl pirms dziedātāja bija izšķīrusies no otrā vīra, viņa jau bija iemīlējusies Jevgēņijā Boldinā, ar kuru apprecējās un nodzīvoja līdz 1993. gadam.

Gandrīz uzreiz pēc šķiršanās ar trešo vīru Alla Pugačova apprecējās ar Filipu Kirkorovu, kurš bija 18 gadus jaunāks par savu sievu, taču, kā zināms, tas estrādes dīvai nebūt nebija rekords.

Māksliniece no Kirkorova izšķīrās, jo viņai bija mīlas dēka ar parodiju meistaru Maksimu Galkinu, kurš kļuva par Pugačovas piekto vīru. Abi laulātie šobrīd audzina divus gadus vecos dvīņus Elizabeti un Hariju, kurus laida pasaulē surogātmāte. Pāra dvīņi esot ļoti talantīgi, jo šajā vecumā tekoši runā krievu valodā, kā arī mācās franču valodu.

Elizabete Teilore un Larijs Fortenskis

Starpība 20 gadu

Celtnieks Larijs Fortenskis bija Holivudas karalienes astotais un pēdējais vīrs. Elizabete Teilore ar viņu iepazinās rehabilitācijas centrā, kur abi ārstējās no alkohola atkarības. Nodzīvojuši kopā piecus gadus, laulātie izšķīrās, bet kinozvaigzne nolēma pielikt punktu precību maratonam. Turklāt pēdējā laulība izrādījās ļoti nerentabla, jo saskaņā ar noslēgto laulības līgumu Fortenskis saņēma vienu miljonu dolāru par katru kopā nodzīvoto piecgadi. Tātad pēc šķiršanās no Elizabetes celtnieks nopelnīja savu pirmo miljonu.

Hercogiene Alba un Alfonso Diezs

Starpība 25 gadi

Ekscentriskā Marija del Rozario Kajetana, hercogiene Alba, bija viena no bagātākajām aristokrātēm visā pasaulē. Viņai piederēja pilis un greznas gleznu un mākslas darbu kolekcijas. Hercogienes kopējā turība bija 3,5 miljardi eiro, un viņa varēja atļauties visu, ko iekāroja sirds. Bet viņas sirds kāroja neparastus tērpus, smieklīgas frizūras un plastiskās operācijas. Tiesa, Alba kā no ķēdes norāvusies kļuva pēc 46 gadu vecuma, kad apglabāja savu otro vīru. Sešu bērnu māte, kura jaunībā bija ļoti izskatīga, arī ar gadiem nezaudēja savu valdzinājumu (55 gadu vecumā viņa sauļojās kailām krūtīm, ko neuzdrīkstas daža laba daudz jaunāka sieviete), taču hercogiene tomēr nolēma «uzlabot» savu izskatu, kā rezultātā pārvērtās par plastiskās ķirurģijas upuri. Taču ne vecums, ne briesmīgais izskats neatturēja 60 gadus veco reklāmas aģentūras īpašnieku Alfonso Diezu, kurš 2011. gadā apprecējās ar 85 gadus veco hercogieni. Jaunās līgavas mantinieki protestēja pret mammas kārtējo ekscentrisko rīcību. Viņiem šķita, ka Albu aptinis ap pirkstu parasts naudas kārs blēdis. Lai apklusinātu bērnu pārmetumus, hercogiene visu savu mantu novēlēja viņiem, savukārt Alfonso uzrakstīja notāra apstiprinātu galvojumu, kad nekad nepretendēs uz sievas naudu un necentīsies no mantiniekiem attiesāt kaut vienu pesetu.

Sema Teilore Vuda un Ārons Džonsons

Starpība 23 gadi

2009. gadā aktieris iesācējs Ārons Džonsons atveidoja galveno lomu filmā «Kļūt par Džonu Lenonu», kuras uzņemšanas laikā viņš iepazinās ar režisori Semu TeiloriVudu. Taču pārītis nolēma apprecēties tikai pēc tam, kad viņiem jau bija piedzimušas divas meitiņas – Vilda Reja 2010. gadā un Romija Hīrova 2012. gadā. Brīdī, kad viņi precējās, Āronam bija 23 gadi, bet viņa līgavai – 46, turklāt Semai no iepriekšējās laulības jau bija divi pieauguši bērni, kurus Ārons oficiāli adoptēja.

«Man ir brīnišķīga sieviete. Seksīga dieviete un brīnišķīga māte. Man ir pieaugusi dvēsele, bet manai mīļotajai – jauna!» – tā par savu sievu saka Džonsons.

Kad Sema TeiloreVuda ķērās pie slavenā romāna «Greja 50 nokrāsas» ekranizācijas, pāra pielūdzēji paredzēja režisores jaunā vīra parādīšanos galvenajā lomā, taču no šā darba Ārons atteicās pats.

Džoselina Vildenšteina un Loids Klains

Starpība 27 gadi

Nenoliedzami Džoselina jeb Kaķsieviete ir viena no pazīstamākajiem un traģiskākajiem plastiskās ķirurģijas upuriem. Viņa piedzima 1940. gadā Šveicē, Lozannā, bet apprecējās ar francūzi Aleku Vildenšteinu, bagātas un slavenas dinastijas mantinieku. Meitene tik ļoti baidījās pazaudēt vīru, ka nolēma uzlabot savu izskatu. It kā parasts stāsts. Daudzas sievietes mēdz iepriecināt savus mīļotos ar lielāka izmēra krūtīm vai sejas vaibstu atsvaidzināšanu. Taču Džoselina savam vīram nolēma kļūt par dzīvu kaķeni! Aleks ļoti mīlēja dzīvniekus, un viņa sievai dažreiz šķita, ka viņš saviem pūkainajiem mīluļiem velta vairāk uzmanības nekā viņai. Diemžēl tā arī bija. Laulātā drauga jūtas bija atsalušas pret Džoselinu, un viņas ārienes radikālās pārmaiņas kā par brīnumu vīrietī neatmodināja agrāko kaisli. Miljonārs pieprasīja laulības šķiršanu, bet Kaķsieviete turpināja staigāt, kur pašai tīk.

Šķiet, ka atrast jaunu dzīvesbiedru ar tik neparastu izskatu ir gandrīz neiespējami, taču Džoselinai tas izdevās, un nu viņa jau vairākus gadus laimīgi dzīvo kopā ar 48 gadus veco dizaineru Loidu Klainu.