Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Aktierim Ivanam Krasko 60 gadus jaunāka sieva

© scanpix

  Krievijas masu saziņas līdzekļi ziņo, ka slavenais aktieris Ivans Krasko (84) precēsies ar savu audzēkni, jauniņo aktrisi Natāliju Ševeļu (24).

Padzīvojušajam aktierim studente, kura par viņu jaunāka par 60 gadiem, būs jau ceturtā sieva. Kādu laiku Krasko bija Ševeļas pasniedzējs Sanktpēterburgas Humanitārās izglītības institūta mākslas fakultātē.

Portāls «LifeNews.ru» ziņo, ka pāris salaulāsies jau šomēnes un kāzu svinības ar vērienu tiks atzīmētas restorānā «Dom aktjora» («Aktiera nams»), kas atrodas Ņevas prospektā.

Kaut arī Krasko un Ševeļa vēl nav oficiāli reģistrējuši savu laulību, studente sociālā tīkla «Instagram» profilā jau nomainījusi uzvārdu uz nākamā vīra uzvārdu.

Jāteic, ka katra nākamā aktiera sieva ir arvien jaunāka. No pirmās laulības, kas ilga četrus gadus, māksliniekam ir meita Gaļina. Otra sieva aktierim dāvāja mantiniekus Andreju un Jūliju, un šajā laulībā Ivans Krasko nodzīvoja vairāk nekā 40 gadus. Kinozvaigznes dēls Andrejs tāpat kā tēvs kļuva par aktieri, taču 2006. gadā filmēšanās laikā mira no sirds nepietiekamības. Nopelniem bagātā mākslinieka trešā sieva, ar kuru laulība ilga 10 gadus, par viņu bija 47 gadus jaunāka un dzemdēja viņam divus dēlus – Ivanu un Fjodoru.