Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS:Mila Jovoviča atrāda jaundzimušo meitiņu

Jaundzimušajai meitiņai vecāki devuši vārdu Dašiela Īdena. © Scanpix

Slavenā Holivudas aktrise Mila Jovoviča (39) otro reizi kļuvusi par māmiņu. Viņa noteikti nav aizspriedumaina vai māņticīga, jo bez bailēm saviem daudzajiem pielūdzējiem publiski izrādījusi jaundzimušās mazulītes fotogrāfiju.

Mila Jovoviča savā oficiālajā lapā sociālajā vietnē «Instagram» ievietojusi jaunāko fotoattēlu ar savu meitiņu. «Ar lepnumu paziņojam, ka šodien piedzima mūsu otrā meita miss Dašiela Īdena Jovoviča-Andersone! Viņa sver 3,8 kilogramus, un garums ir 51 centimetrs. Mēs mīlam tevi, Daša!» – tā aizkustinošo bildi parakstījusi laimīgā mamma.

Fotogrāfijā redzams mazulis ar pagariem tumšiem matiem, ievīstīts sedziņā un saldi iemidzis. Kamēr vieni pielūdzēji Jovovičai velta laba vēlējumus un apsveikumus, citi spriedelē, kuram no vecākiem mazulīte Dašiela vairāk līdzīga.

Meitiņa aktrisei piedzima tieši joku dienā, 1. aprīlī, agri no rīta. Kā jau dakteri iepriekš bija paredzējuši, pasaulē nāca meitenīte un dzemdības noritēja bez sarežģījumiem. Arī jaundzimušās tētis, pazīstamais režisors Pols Andersons, ir neaprakstāmi laimīgs.

Milas Jovovičas un Pola Andersona ģimenē Dašiela ir otrs bērns. Pirms pieciem gadiem zvaigžņotajam pārim piedzima pirmā meitiņa – Evera Gabo Andersone. Interesanti, ka šoreiz līdz pat grūtniecības devītajam mēnesim topošie vecāki neizpauda gaidāmā mazuļa dzimumu. Tādēļ žurnālisti izteica minējumu, ka, visticamāk, pasaulē nāks puisītis, taču šīm prognozēm nebija lemts piepildīties.

Pirms tam Mila Jovoviča sociālajos tīklos, aktīvi dalījās ar informāciju, kā norit viņas grūtniecība. Marta izskaņā kinozvaigzne «Instagram» nopublicēja tuvplāna pašportretu un pielūdzējiem pastāstīja par izjūtām pirms otrā bērniņa nākšanas pasaulē. Aktrise savus fanus iepriecināja arī ar sava milzīgā vēdera bildēm. Mila Jovoviča nofotografēja sevi puscaurspīdīgā garā baltā kleitā, caur kuru varēja saskatīt apaļumus.