Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: 42 gados Kameronai Diazai gaidāmi pirmdzimtie dvīņi

BŪS DVĪŅI. Paparaci uzzinājuši, ka aktrise Kamerona Diaza un viņas vīrs mūziķis Bendžijs Madens kļūs par vecākiem dvīņiem. © Scanpix

Sensacionāla vēsts parādījusies ārvalstu tabloīdos – Holivudas zvaigzne Kamerona Diaza (42) pirmo reizi kļūs par mammu. Paparaci noskaidrojuši, ka aktrisei un viņas vīram Bendžijam Medenam (35) gadāmi dvīņi.

Mediji jau prognozē, ka Kamerona Diaza gaida puisīti un meitenīti. Baumas par aktrises grūtniecību parādījās saistībā ar viņas klusajām un pieticīgajām laulībām ar rokmūziķi, kas notika janvāra sākumā. Kāzu svinības norisinājās Diazas savrupmājā Beverlihilsā, kur šobrīd dzīvo zvaigžņotais pāris. Tagad kļūst skaidrs, kādēļ mīlnieki tik ļoti steidzās iestūrēt laulības ostā.

Pēc žurnālā «OK!» sniegtās informācijas, vienmēr smaidīgā blondīne Jaungada naktī paziņojusi savam vīram, ka viņš kļūs par tēti. Laulātā pāra tuvs paziņa, kurš vēlējās palikt anonīms, pastāstīja, ka mūziķis izdzirdot patīkamos jaunumus, izplūdis prieka asarās. Arī pati kinozvaigzne nespējusi iedomāties, ka kādreiz būs tik laimīga.

Tas pats informācijas avots pavēstījis, ka Kamerona Diaza jau pilnībā «iepazinusies» ar rīta toksikozi un cieš no nelabas dūšas. Turklāt aktrise ir krietni uzbarojusies, jo tagad viņa ēd par trijiem. Par to, ka gaidāmi dvīņi, Bendžijs Medens nebija īpaši pārsteigts, jo viņam pašam ir dvīņubrālis.

Savukārt kinozvaigznes privātais treneris Tedijs Bass paziņojis laikrakstam «Daily Mail», ka viņš apšauba Kameronas Diazas grūtniecību, jo viņa līdz šim vēl nav lūgusi sastādīt vingrojumu plānu, kas paredzēts topošajām māmiņām.

Jāteic, ka Kamerona, kura ir viena no labākajām figūras īpašniecēm Holivudā, ar sportu nodarbojas diezgan intensīvi. Aktrise sporta zāli apmeklē četras reizes nedēļā.