Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Džordža Klūnija jaunā laulība jau draud izjukt

Baumo, ka aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva juriste Amala Klūnija ir soļa attālumā no laulības iziršanas. © Scanpix

Slavenais Holivudas meitu mednieks Džordžs Klūnijs (53) pēc nepilnu gadu ilgušās laulības jau izraisījis runas par attiecību krīzi. Ārvalstu žurnālisti jau gatavojas aktiera un viņa skaistās sievas libāņu izcelsmes juristes Amalas (37) laulības šķiršanai.

Mīlnieki dzīvo katrs savā valstī

 

Amerikāņu laikraksts «In Touch Weekly» atsaucoties uz ziņu avotu, kas pietuvināts Džordžam Klūnijam un viņa sievai, vēsta, ka, nodzīvodami gandrīz gadu laulībā, kinoaktieris un juriste tā arī nav spējuši atrast kopīgu valodu. Informators arī zināja stāstīt, ka zvaigžņotajam pārim medusmēneša burvību praktiski uzreiz izjauca ikdienas rūpes.

Žurnāla darbinieki apgalvo, ka laulāto starpā viss ir beidzies un laulības šķiršana nebūs ilgi jāgaida. Reportieriem izdevies noskaidrot, ka viens no nemitīgo strīdu iemesliem ir Džordža Klūnija nevēlēšanās pārcelties no ASV uz dzīvi Lielbritānijā. Aktiera sieva Amala strādā par juristi Londonā.

Nav Klūnija, nav ballītes

Tenko, ka Klūnijam ļoti pietrūkst ierastās vecpuiša dzīves prieciņu – ballīšu garkājainu modeļu kompānijā, kur tiek baudīti alkoholiskie dzērieni. Atšķirībā no Amalas Klūnijam patīk Holivudas dzīvesveids, un tas ir tikai laika jautājums, līdz katrs ies savu ceļu.

Starp citu, neilgi pēc kāzām parādījās informācija, ka Amala nepavisam nav apmierināta ar savu vīru gultā. Brunete bija sašutusi par laulātā paradumu gultā ēst, jo dārgie zīda palagi allaž tika piebārstīti ar ēdienu drupačām. Amalu tik ļoti kaitināja Džordža senais paradums, ka viņa pat izvirzīja ultimātu – nekādas ēšanas gultā vai arī prom uz viesistabas dīvānu! Klūnijs, protams, nevēlējās šķirties no savas sievas daiļā auguma un izdomāja viltību, lai vilks būtu paēdis un aita dzīva. Tagad aktieris savas sviestmaizes un čipsus notiesā vannas istabā.

Sieva steidz glābt laulību

Iespējams, lai novērstu laulības krīzi un uzlabotu attiecības ar vīru, Amala sākusi rīkoties. Viņa pieņēmusi darba piedāvājumu Ņujorkā – pavasara semestrī viņa kļūs par Kolumbijas universitātes vieslektori un lasīs lekcijas par cilvēktiesībām.

Tādējādi Amalai būs iespēja no sava redzesloka neizlaist laulāto draugu un slaveno siržulauzēju, kas pavasarī piedalās režisores Džudijas Fosteres jaunās filmas «Money Monster» uzņemšanā kopā ar citu Holivudas megazvaigzni – Džūliju Robertsu.

Kā iepriekš »Vakara Ziņas« rakstīja, 37 gadus vecā libāņu izcelsmes juriste sabiedrības uzmanības lokā nokļuva, pērnajā rudenī apprecoties ar Holivudas zvaigzni Džordžu Klūniju. Taču jau pirms tam Amala bija izveidojusi spožu juristes karjeru, kļūdama par starptautiski atzītu cilvēktiesību advokāti. Amala ir pārstāvējusi «Wikileaks» dibinātāju Džūljenu Asanžu, kopā ar bijušo Ukrainas premjerministri Jūliju Timošenko viņa Eiropas Tiesu palātā Strasbūrā cīnījusies par cilvēktiesībām, viņa bijusi advokāta Patrika Liptona Robinsona asistente procesā pret bijušo Dienvidslāvijas līderi Slobodanu Miloševiču un konsultējusi bijušo ANO ģenerālsekretāru Kofi Annanu.