VAKARA ZIŅAS: Džigarhanjanam gandrīz 50 gadus jaunāka mīļākā

© Scanpix

Leģendārajam krievu aktierim 79 gadus vecajam Armenam Džigarhanjanam uzradusies 33 gadus veca mūza, kopēja un mīļākā vienā personā.

Leģendārajam armēņu izcelsmes krievu aktierim Armenam Džigarhanjanam uzradusies jauna mūza: 33 gadus vecā Vitalīna Cimbaļuka-Romanovska, kura strādā pie viņa teātrī par mūzikas nodaļas vadītāju. Baumo, ka slavenā aktiera jaunā mīļākā ir sagrābusi varu un terorizē visus aktierus.

Krievijas presē un televīzijā izskan tiešas apsūdzības pret Cimbaļuku-Romanovsku no aktieriem, kuri dažādu nesaskaņu un konfliktu dēļ bija spiesti aiziet no muzikālā teātra, ko vada Armens Džigarhanjans. Saprotams, ka mūzikas nodaļas vadītāja visas apsūdzības noraida un apgalvo, ka baumas izplata skaudīgie nelabvēļi. Kad žurnālisti pajautāja Vitalīnai par tuvajām attiecībām ar 79 gadus veco kino un teātra leģendu, viņa lakoniski atbildēja, ka divu cilvēku savstarpējās attiecības ir tikai un vienīgi šo divu cilvēku privāta lieta. Taču sieviete nenoliedza, ka rūpējas par cienījamā vecuma mākslinieku, nemitīgi ir viņa tuvumā un veic arī visus ikdienas mājas darbus.

Svarīgākais