Nākamā gada budžetā ieņēmumus no nodokļiem plāno palielināt par 91 miljonu latu

Nākamā gada valsts budžetā par 91 miljonu latu plānots palielināt ieņēmumus no nodokļu politikas, pēc pirmās koalīcijas partiju apspriedes par nākamā gada valsts budžeta projektu informēja partijas ''Jaunais laiks'' priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Pagaidām budžeta projektā netiek minēts, vai un kādi konkrēti nodokļi varētu tikt ieviesti vai paaugstināti. Āboltiņa arī informēja, ka partijas šovakar vienojušās diskusiju par nākamā gada budžetu sākt nākamajā otrdienā.

Kā ziņots, šodien Finanšu ministrijā notika valdības un valdības koalīcijas partiju vadītāju darba seminārs par valsts 2010.gada budžetu.

Āboltiņa informēja, ka šovakar uz semināru Finanšu ministrijā ir ieradušies valdības partiju priekšsēdētāji, Saeimas frakciju vadītāji un ministri, taču TP pārstāv tikai divas personas, tādējādi TP "atklāti demonstrē nevēlēšanos strādāt un kopīgi pieņemt nākamā gada valsts budžetu".

Sākums

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais