"airBaltic" sāk tiešos lidojumus no Rīgas un Pleskavu

Šodien Latvijas aviokompānija "airBaltic" sākusi tiešos lidojumus no Rīgas uz Krievijas pilsētu Pleskavu, nodrošinot ērtus tranzīta savienojumus uz un no galamērķiem Rietumeiropā, NVS valstīs, Skandināvijā un Vidusjūras reģionā.

"airBaltic" tiešos lidojumus no Rīgas uz Pleskavu veiks divas reizes nedēļā - otrdienās un sestdienās.

Aviokompānija lidojumu izpildīs ar "Fokker 50" tipa lidmašīnu, un tā ilgums būs viena stunda. Vienvirziena biļešu cena būs no 26 latiem, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Aviokompānijas komercdirektors Tero Taskila vēstīja, ka maršruts Rīga-Pleskava ļauj "airBaltic" nostiprināties Krievijā, kur patlaban aviokompānija jau apkalpo Maskavu, Sanktpēterburgu un Kaļiņingradu.

Pēc Taskila teiktā, jaunais lidojums no Rīgas nodrošinās iespēju Pleskavu apmeklēt lielākam skaitam tūristu no Rietumeiropas, Skandināvijas, Vidusjūras reģiona un arī NVS valstīm.

Šogad "airBaltic" no bāzes Rīgā ir atklājusi 11 jaunus galamērķus - tie ir Turku Somijā, Trumse Norvēģijā, Līnšēpinga Zviedrijā, Palanga un Kauņa Lietuvā, Tartu Igaunijā, Pleskava Krievijā, Varšava Polijā, Ženēva Šveicē, Dušanbe Tadžikistānā un Frankfurte Vācijā.

Sākums

Šova “Ģimene burkā” dalībnieku Bindru ģimenes vecākā atvase Estere jau otro gadu mācās attālināti. Šis gads viņai ir pēdējais – pienākusi 12. klase. Mājās gan Estere neslēpj, ka vēlētos arī atrast darbu, lai gan saprot, ka šobrīd skolai būtu jābūt lielākai prioritātei.

Svarīgākais