nra.lv no 1. septembra jauns dizains

© www.nra.lv

Septembris ir jaunu mācību laiks. Ne tikai tūkstošiem Latvijas skolēnu, bet arī jaunajam nra.lv portālam, kas ar šodienu maina savu izskatu. Pēc vairāku mēnešu saspringta darba nra.lv komanda beidzot ir pabeigusi darbu pie portāla jaunā dizaina. Tas ir kļuvis krāsaināks, bagātāks ar fotoattēliem un videomateriāliem.

Mēs vēl neesam izdarījuši visu iecerēto, taču tas noteikti ir mūsu mērķis - mācīties no savām līdzšinējām kļūdām, mācīties no jūsu ieteikumiem, mācīties no labākajiem pasaules piemēriem. Lielākās izmaiņas jau ir skārušas portāla pirmo lapu, kā arī apakšsadaļas „Latvijā”, „Pasaulē”, „Ekonomika”, „Sports”, u.c. Tās ir papildinātas ar aktuāliem foto un videomateriāliem; sadaļās „Pasaulē” un „Ekonomika” jūs varat atrast arī pasaules lielāko ziņu portālu virsrakstus.

Taču darbs pie kvalitatīvi jauna portāla radīšanas vēl turpinās un jaunais nra.lv joprojām atrodas izstrādes stadijā. Tādēļ, lūdzu, ziņojiet par visām pamanītajā kļūdām, iespējamiem uzlabojumiem, vai arī vienkārši izsakiet savas domas par portāla jauno izskatu – rakstiet uz info@nra.lv.

Ja kāds no jums jautātu- kādēļ tieši tagad un kādēļ vispār, tad atbilde, šķiet, ir acīmredzama. Arvien noteiktāk var apgalvot, ka nākotnē tieši interneta portāli būs viens no galvenajiem ziņu avotiem, kas ar laiku sastādīs jūtamu konkurenci drukātajai presei. Lai arī jau gadu desmitiem daudziem no mums rīts sākas tieši ar avīzes vai žurnāla atvēršanu, arvien vairāk lasītāju šo rituālu aizstāj ar datora ieslēgšanu. Un tam, nenoliedzami, ir daudz priekšrocību. Interneta portāli spēj nodrošināt daudz lielāku interaktivitāti — ar saviem komentāriem, iesūtītajiem attēliem un tēmām, ikviens portāla lietotājs kļūst par interneta medija veidotāju. Tieši portāli spēj zibenīgi reaģēt uz dienas notikumiem, ļaujot saviem lasītājiem lasīt par „šeit un tagad”notiekošo. Interneta portāls ir nepārtraukti kustībā dzīvojošs medijs, kura saturs mainās ne vairs pa stundām, bet pa minūtēm. Tieši tādēļ mēs jau šobrīd vēlamies būt gan vieni no pirmajiem, gan vieni no labākajiem, kas izmaiņas mediju nozarē, kas vēl tikai notiks nākotnē, spēj realizēt jau šodien

Sākums

Dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs Artjoms nesen iznācis no apcietinājuma un sācis aktīvus darba meklējumus. Tiesa, šovā “Slavenības. Bez filtra” viņš neslēpj savu sašutumu par darba tirgū piedāvāto atalgojumu.

Svarīgākais