Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Komercziņas

4 idejas dzimšanas dienas svinībām pusaudžiem

© freepik.com

Svētki ir jāsvin, jo labākais un vērtīgākais, ko varam kādam dāvināt, ir pozitīvas emocijas un mirkļi, ko atcerēties vēl ilgi. Ja mēs, pieaugušie, par savām dzimšanas dienām bieži vien vēlamies piemirst, tad bērni un pusaudži labprāt rīko ballītes kopā ar draugiem.

Kā atzīmēt svētkus padsmitgadniekam? Virtuālā realitāte, kartingi un citas idejas lasiet šajā rakstā!

Virtuālās realitātes istaba - TOP aktivitāte jauniešu vidū

Nav noslēpums, ka jaunieši aizraujas ar dažādām tehnoloģijām. Tas ir interaktīvi, interesanti un ar plašām nākotnes perspektīvām. Pēdējos gados arvien lielāku popularitāti piedzīvo virtuālā realitāte. Tieši tādēļ virtuālā realitāte Rīgā arī kļūst arvien pieejamāka, un tā ir laba ideja, kur svinēt dzimšanas dienu vai citus svētkus.

Kas ir virtuālā realitāte un VR brilles?

Virtuālā realitāte jeb VR ir ar datortehnoloģijām radīta sistēma, kas ļauj mums piedzīvot nereālus notikumus. Uzliekot VR brilles, mēs varam iejusties dažādos tēlos ar pārdabiskām spējām vai saskatīt iedomas šķietami reālistiski, piemēram, kā viesistabā ieskatītos interneta veikalā noskatītais zaļais dīvāns vai pilsētvidē plānotā strūklaka.

Virtuālā realitāte plaši tiek izmantota dažādās jomās:

  • izklaidē un atpūtā;

  • medicīnā;

  • mašīnbūvē;

  • būvniecībā;

  • arhitektūrā un interjera dizainā;

  • mārketingā u.c.

Tieši izklaides industrijas dēļ ir radušās VR telpas, kas piedāvā interesentiem uzspēlēt dažādas VR spēles, nodrošinot visu nepieciešamo aprīkojumu - ekrānus, VR brilles, austiņas un sensorus, oficiālās spēļu licences u.c. Virtuālās realitātes istaba ir lieliska vieta, kur sarīkot ballīti pusaudzim!

gunsnlasers.lv

Virtuālā realitāte Rīgā

Ja interesē virtuālā realitātes istaba, iesakām apmeklēt “GUNSnLASERS” VR telpas Rīgā, Mārkalnes ielā 10. Jums būs pieejams īpašais pasākuma piedāvājums:

  • viss vajadzīgais izklaidei - virtuālās realitātes brilles, VR spēles un attēlošanas ekrāni, instruktors, kurš nepieciešamības gadījumā palīdzēs ar ierīcēm;

  • atsevišķa atpūtas telpa ar galdiem un krēsliem, pufiem;

  • iespēja bez maksas ņemt līdzi savas uzkodas un dzērienus;

  • novuss, galda futbols un dažādas galda spēles;

  • autostāvvieta izklaides parka teritorijā.

“GUNSnLASERS” VR telpas ir mūsdienīgas un labiekārtotas tā, lai tajās būtu patīkami atpūsties. Šeit var sarīkot svinības gan mazām, gan lielām grupām, jo “GUNSnLASERS” piedāvājumā ir ne tikai virtuālā realitāte, bet arī elektrokartingi, lāzertags, airsofts un peintbols.

Elektrokartingi

Elektrokartingi ir vēl salīdzinoša jauna izklaide, tomēr jau iemantojusi cilvēku atzinību. Braukt ar tiem ir interesanti gan bērniem, gan arī pieaugušajiem. Lai arī tie darbojas ar atkārtojami uzlādējamām baterijām, tie ir pārsteidzoši jaudīgi un ātri, tādēļ azarts ir garantēts ikvienam. Jā, arī tiem, kuri priekšroku dod benzīna kartingiem.

Astoņi iemesli, kāpēc svinībām izvēlēties elektrokartingus:

  1. labs ātruma uzrāviens jau startā;

  2. nervus kutinoša sānslīde līkumos interesantākam braucienam;

  3. iespējams pielāgot braucamā jaudu;

  4. braucamie ir dažāda lieluma, tādēļ var braukt gan bērni un pusaudži, gan pieaugušie;

  5. nav cilvēka veselībai un dabai kaitīgās degvielas smakas;

  6. ērta vadāmība;

  7. regulējami krēsli ērtībām un drošībai;

  8. speciāla sistēma, kas uzņem apļa laiku, tādējādi var precīzi noteikt, kurš ir bijis ātrākais.

Izvēloties svētkus atzīmēt “GUNSnLASERS” iekštelpu kartingu trasē, Jums būs pieejama izklaide kartingos, kā arī svinību telpa, kur uzklāt cienasta galdu. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet mājaslapu www.gunsnlasers.lv!

Ja vēlaties svinības papildināt ar vēl kādu izklaidi, laba izvēle ir lāzertags jeb lāzera peintbols.



gunsnlasers.lv

Lāzerpeintbols no 4 gadu vecuma

Lasertag patīk visiem - gan maziem bērniem, gan arī pusaudžiem un vecākiem. Lai arī gadās situācijas, kad vecāki uz spēli ir jāpierunā, pēc pasākuma ikviens atzīst, ka tas bija jautri un atmiņā paliekoši.

Lāzerpeintbola plusi:

  • trāpījuma gadījumā nepaliek zilumi un nav sāpīgi. Trāpījums ir jūtams tikai ar vieglu vibrāciju īpašā galvas lentā, kā arī skaņas signālu;

  • godīga spēle, nav iespējams krāpties, jo trāpījumu fiksē spēles sistēma;

  • misijas laikā spēlētājs var “atdzīvoties” savas komandas bāzē un turpināt spēli kopā ar citiem;

  • laser tag drīkst spēlēt no četriem gadiem;

  • pēc spēles katrs dalībnieks saņem izdrukātu diplomu, kurā redzama statistika un tituls, ja tāds ir nopelnīts. Rīkojiet draudzīgas sacensības, labākajam spēlētājam pasniedzot balvu;

  • Viss nepieciešamais spēlei - ekipējums, laukums, instruktors un papildu atribūti misijām tiek iekļauti starta komplekta cenā, tādēļ nav papildu izmaksas;

  • spēli neietekmē laikapstākļi - var spēlēt gan iekštelpās, gan arī āra laukumos.

Izklausās piemērota aktivitāte Jūsu pusaudzim? Ienāciet mājaslapā www.gunsnlasers.lv vai zvaniet pa telefona nr. 27274646 (spiediet 1 un 1) un uzziniet plašāku informāciju, kā arī rezervējiet pasākumu sev vēlamā laikā!

gunsnlasers.lv

3 peintbola opcijas

Ja Jūsu pusaudzis uzstāj uz kādu “nopietnāku” aktivitāti, jo uz ballīti paredzējis aicināt tikai puišus, tad laba opcija būs peintbols. Turklāt, ir iespēja izvēlēties no vairākām variācijām.

  • Klasiskais peintbols ar krāsu lodītēm. Azarts, ļoti labi jūtams trāpījums un, iespējams, arī kāds zilums atkarībā no tā, cik tuvs bijis atstatums no spēlētājiem;

  • Soft peintbolu spēlē ar mazāka izmēra krāsu bumbiņām. Trāpījums ir jūtams, tomēr parasti zilumi nepaliek. Arī izmaksas ir nedaudz zemākas nekā parastajam peintbolam.;

  • Reball tiek izmantotas gumijas bumbiņas. Katrai komandai tiek iedots bezlimita bumbiņu skaits, tādēļ katrs spēlētājs spēles laikā tās var papildināt. Reball tiek spēlēts iekštelpu laukumos, tādēļ nav jāuztraucas par laikapstākļiem.

Ja nespējat izlemt, kura no peintbola variācijām būs piemērotāka Jūsu ballītei, apmeklējiet mājaslapu www.gunsnlasers.lv, rakstiet uz e-pastu info@gunsnlasers.lv vai zvaniet pa tel. Nr. 27274646 (pēc savienojuma spiediet 1 un 1) un uzziniet plašāku informāciju!

Izklaides parki “GUNSnLASERS” palīdzēs Jums sarīkot foršas svinības, lai gandarījums par ballīti būtu gan Jums, gan arī bērnam.

APMAKSĀTA REKLĀMA