Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Komercziņas

Kas jāņem vērā, iegādājoties auto riepas internetā?

© Publicitātes foto

Preču iegāde internetā ir kļuvusi par ļoti daudzu cilvēku ierastu ikdienas sastāvdaļu, jo tā palīdz būtiski ietaupīt laiku un nesteidzīgi iepirkties no jebkuras vietas.

Arī auto riepas arvien vairāk tiek iegādātas attālināti, jo tas ir ērts veids, kā tikt pie labām un kvalitatīvām riepām, ietaupot līdzekļus un laiku. Taču auto riepas netiek pirktas katru dienu, tāpēc plašajā interneta veikalu piedāvājumā var viegli apjukt. Lai iegādātos automašīnai atbilstošas riepas, ir jāpievērš uzmanība vairākiem būtiskiem faktoriem.

Izvēlieties sezonai atbilstošas riepas

Neatkarīgi no tā, vai auto riepas tiek pirktas internetā vai veikalā uz vietas, ir svarīgi izvēlēties tās sezonai atbilstošas. Lai arī vissezonas riepas ir autovadītāju iecienīta izvēle, kvalitatīvs ziemas un vasaras riepu komplekts ilgtermiņā atmaksāsies, kā arī garantēs lielāku drošību uz ceļa. Vasaras sezonai paredzētas riepas šajā gadalaikā kalpos vislabāk. Turklāt, pareizu riepu izvēle palīdzēs samazināt degvielas patēriņu un uzlabos auto vadāmību. Ziemā ieteicams braukt ar kvalitatīvām ziemas riepām. Tās var būt auto riepas gan ar radzēm, gan bez tām, kas nodrošina maksimālu drošību uz apledojuša un nelīdzena ceļa seguma.

Pievērsiet uzmanību riepu izmēram

Viens no būtiskākajiem faktoriem, kas auto riepu iegādes procesā nereti sagādā grūtības, ir pareizā riepu izmēra noteikšana. Riepu izmēri sastāv no trim lielumiem - platuma, augstuma un diska diametra. Iegādājoties auto riepas, variet vadīties pēc parametriem uz jau esošajām auto riepām. Tāpat informāciju par auto ražotāja ieteiktajiem riepu izmēriem iespējams aplūkot uz durvju ailes vadītāja pusē. Riepu pārdevēji internetā ļoti bieži piedāvā riepu izmēra kalkulatoru, kas, ievadot nepieciešamos lielumus, palīdz jums ātrāk, ērtāk un precīzāk pasūtīt automašīnai atbilstošas riepas.

Iegādājoties auto riepas, kas neatbilst jūsu transportlīdzeklim, var būtiski pasliktināties auto vadāmība, palielināties degvielas patēriņš un rasties balstiekārtas bojājumi. Turklāt, auto riepas ātrāk nodils. Izdarot pareizo izvēli un neatbilstošu riepu pirkuma gadījumā tās nelietojot, tiek zaudēts laiks un naudas līdzekļi, kas atgūstami tikai veicot preču atgriešanu. Tāpēc, pērkot auto riepas internetā, ir svarīgi rūpīgi pārliecināties par to atbilstību jūsu mašīnai.

Pārliecinieties par preču atgriešanas iespēju

Ņemot vērā to, ka labu auto riepu iegāde visbiežāk prasa diezgan lielus naudas līdzekļus, ir būtiski pārliecināties par iespēju pārdevējam preces atgriezt. Ja būsiet iegādājies kvalitatīvas un dārgas auto riepas, taču beigās izrādīsies, ka tās automašīnai neder, kā arī pārdevējs nepiedāvās preču atgriešanas iespēju, tiksiet pie diezgan liela roba jūsu maciņā.

“Riepu garāža” - kvalitatīvas riepas internetā un klātienē

Interneta veikalā riepugaraza.lv un servisos Rīgā ir iespējams plašā klāstā iegādāties kvalitatīvas jaunas un lietotas auto riepas. “Riepu Garāžas” preču sortimentā ikvienam ir iespēja atrast savām vajadzībām un auto modelim piemērotākās riepas no tādiem zīmoliem, kā Continental, Hankook, Michelin, Bridgestone, Kormoran, Laufenn, GoodYear, Dunlop, Altenzo un daudziem citiem. Iegādājoties riepas internetā, tās tiek piegādātas uz jebkuru Latvijas vietu, tāpēc jums ir iespēja tikt pie uzticamām un pārbaudītām auto riepām ātri un ērti, neizejot no mājas.

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA