Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Komercziņas

Kādi paklāji nepieciešami uzņēmuma telpās?

© Elis.com

Maināmie paklāji vienlaicīgi var pildīt vairākas funkcijas – nodrošināt tīrību, uzlabot darba vidi, veicināt biznesa atpazīstamību. Lasiet un noskaidrojiet, cik daudzveidīgs ir maināmo paklāju piedāvājums, kā arī uzziniet, kurš no tiem ir piemērotākais Jūsu uzņēmējdarbībai!

Ergonomisks paklājs palīdz samazināt slodzi un uzlabot produktivitāti


Ergonomiskos jeb komforta paklājus parasti izvēlas darba zonām, kurās darbiniekiem ilgstoši jāstrādā, stāvot kājās. Ergonomiskie paklāji pie darba galdiem un citviet novietoti amortizē cilvēka svaru un tādējādi samazina mugurai, pēdām un locītavām radīto slodzi, kā arī uzlabo asinsriti.

Ergonomisko paklāju eksperti iesaka novietot:

  • aiz bāra letēm;
  • ražotņu telpās pie darba galdiem;
  • virtuvēs;
  • reģistratūrās;
  • vietās, kur ir slidena grīdas virsma vai auksta grīda (piem., betons, flīzes).

Ergonomiskos paklājus iesaka lietot dušas telpās, pirtīs un citviet, kur ir slidens grīdas segums, jo šiem paklājiem ir speciāli caurumi, kas palīdz novadīt ūdeni. Savukārt pateicoties to uzbūvei, ergonomiskais paklājs spēj efektīvi absorbēt triecienus, kas ir aktuāli vietās, kur tiek izmantoti trauki un glāzes.

Gumijas paklājs jeb skreiperis - gudra izvēle telpu tīrībai


Labākais veids, kā parūpēties par telpu tīrību, ir novietot netīrumus aizturošu paklāju pie pašas ieejas vai vējtverī. Gumijas paklājs, kas tiek dēvēts arī par skreiperi, ir ļoti izturīgs un ar izteiktu protektoru, kas no zolēm noberž smiltis, dubļus un citus netīrumus. Skreiperi var novietot arī laukā pie ieejas, tas palīdzēs savākt raupjos netīrumus no apavu zolēm jau pie ārdurvīm. Gumijas paklāji ir piemēroti jebkurām grīdām, to izmantošana ir plaša, kopšana ir ērta un vienkārša.

Kokvilnas paklāji efektīvi savāc gan mitrumu, gan putekļus


Kokvilnas paklāji ir vieni no izturīgākajiem un efektīvākajiem paklājiem. Pateicoties kokvilnas šķiedrai, paklājs spēj uzsūkt līdz pat piecām reizēm vairāk mitruma par tā svaru. Līdz ar to kokvilnas paklājs ar gumijas pamatni lieti noder ne vien pie ieejas durvīm, bet arī vietās, kur pastāvīgi mēdz būt mitra grīda, piemēram:

  • pie roku dezinfekcijas statīviem;
  • pie dzērienu un ūdens automātiem,
  • pie izlietnēm;
  • ģērbtuvēs un gaiteņos;
  • pie liftiem un reģistratūrām;
  • pie ieejām.

Kokvilnas paklāju dizains ir atturīgi elegants, lieliski iekļaujoties telpas kopējā interjerā. Būtiski pieminēt, ka pavasara un vasaras mēnešos kokvilnas paklāji nodrošina efektīvu putekļu un smilšu savākšanu.

Sarkanais paklājs īpašiem pasākumiem


Sarkano paklāju noma ir aktuāla īpašos notikumos - prezentācijās, kāzās, banketos, dažādos svētkos un pasākumos. Sarkanie paklāji rada svinīgu un pacilājošu atmosfēru, un tie ļauj piesaistīt cilvēku uzmanību, piemēram, atlaižu laikā tirdzniecības vietās. Sarkanie paklāji, protams, tiek izmantoti arī mitruma un netīrumu savākšanai telpās un pasargā grīdas segumu no nodiluma.

Elis.com


Dizaina paklāji - lielisks veids, kā veicināt uzņēmuma atpazīstamību


Uzņēmuma telpās novietoti dizaina paklāji ar logo rada profesionālu iespaidu par Jūsu uzņēmumu. Tajā pašā laikā tie “dara savu darbu” - savāc mitrumu un netīrumus, kā arī pasargā grīdas segumu no nodiluma. Dizaina paklāji ir ļoti daudzveidīgi. Uz tiem iespējams attēlot ne tikai Jūsu uzņēmuma logo, bet arī norādes, attēlus (tostarp fotogrāfijas), dažādus saukļus, pateicības vai sasveicināšanās zīmes, kā arī cita veida saturu.

Elis.com

Profesionāls paklāju serviss un tīrīšana - pakalpojumi, kas ievērojami atvieglo uzņēmuma ikdienu


Nekopti paklāji izskatās neglīti un vairs nespēj savākt mitrumu un netīrumus, tāpēc to tīrīšana jāveic regulāri. Paklāju tīrīšana ir laikietilpīgs un atbildīgs pienākums, kurā jāizmanto atbilstoši mazgāšanas līdzekļi un procedūras. Lai Jūsu uzņēmums varētu koncentrēties uz attīstības un izaugsmes jautājumiem, nevis saimnieciskajiem pienākumiem, paklāju nodrošināšanu un kopšanu uzticiet ekspertiem.


“Elis” ir uzņēmums ar 28 gadu pieredzi paklāju nomas un servisa nozarē. Uzņēmums piedāvā ne tikai dažādu izmēru, krāsu un materiālu paklājus lieliem un maziem uzņēmumiem, bet arī nodrošina augstākā līmeņa servisu. Tajā ietilpst paklāju piegāde, nomaiņa, kopšana un elastīga pielāgošanās klienta vajadzībām. Īpašs uzsvars pakalpojuma sniegšanā tiek likts uz videi draudzīgiem risinājumiem un atbildīgu resursu izmantošanu. Visi “Elis” paklāji tiek ražoti no pārstrādātā neilona ECONYL®.


Paklāji tiek mainīti saskaņā ar iepriekš izveidotu grafiku. Katru reizi uzņēmuma darbinieks parūpējas par esošā paklāja savākšanu un tā vietā novieto tīru paklāju. Šāda pieeja tiek nodrošināta arī dizaina paklājiem. Lai to spētu īstenot, tiek izgatavoti uzreiz divi unikālie paklāji (tie var būt gan identiski, gan atšķirīgi). “Elis” paklāju piedāvājums ir praktiski neierobežots, un dizaina paklāju izgatavošana to tikai apstiprina, sniedzot iespēju apdrukāt tos HD izšķirtspējā.

Ja arī Jūsu uzņēmumam lietderīgs būs Elis paklāju serviss un tīrīšana, ielūkojieties daudzveidīgajā piedāvājumā un sazinieties ar konsultantiem! Mēs parūpēsimies par saimnieciskajiem jautājumiem, lai Jūs varētu koncentrēties uz savu pamatdarbību, klientiem un darbiniekiem.

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA