Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Komercziņas

Grupas «bet bet» vērienīgajā 30.jubilejas koncerttūrē skanēs grupas populārākās dziesmas

© Publicitātes foto

Grupa «bet bet» savu 30 gadu jubileju sāka atzīmēt jau 2021.gadā, taču pulcēšanās ierobežojumu dēļ to neizdevās īstenot pilnvērtīgi, tāpēc 2022.gadā grupa nolēmusi turpināt jubilejas turneju un nosvinēt to skaļi un jaudīgi! Vērienīgās jubilejas koncerttūres pirmais koncerts notiks jau 3.jūnijā Saulkrastu estrādē.

Kā stāsta grupas dalībnieki, par godu jubilejai grupa ir sagatavojusi savu labāko un jaunāko skaņdarbu programmu. Programmas repertuārā iekļautas populārās dziesmas «Kāpēc man nav sarkans mersedess», «Pieklauvē», «Man vienalga viss», «Diena», «Es tevi nemīlu», «Mana mīļā meitene», «Vakara vējā» un citi laika pārbaudi izturējuši skaņdarbi.

Grupas dalībnieks un dziesmu tekstu autors Guntars Račs par gaidāmo koncerttūri saka: «Labām lietām nav noilguma. Šis ir jau otrais gads, kad grupa «bet bet» atzīmē 30 gadus uz skatuves, un mēs jūtamies arvien labāk un pārliecinošāk. Katra mūsu satikšanās mums ir svētki, kas pārvēršas par īstām svinībām tad, kad mums pievienojas klausītāji. Mūsu koncerti ir ne tikai enerģijas apmaiņa, bet arī pieredzes apmaiņa, jautri stāsti, muzikāli eksperimenti un improvizācijas. Esam uzsākuši sadarbību ar ievērojamo Holivudā dzīvojošo latviešu kinomūzikas komponisti Lolitu Ritmani, kuras rezultātā tapušas arī jaunas dziesmas, taču, protams, koncerta esence būs «vecie labie» hiti par Mersedesu, Par Dienu, par to, ka pat tad, kad nav vienalga, mums tomēr ir Vienalga viss. Būs arī Mīļās meitenes, Mazie cinīši... Mēs Pieklauvēsim, mēs (Ne)mīlēsim Agrā rīta un visbeidzot vienosimies vienā Mēmā un bezgala vienojošā dziesmā! Rībēs bungas, dunēs basi, dziedās ģitāras un klavieru taustiņi, bet visam pāri - Zigfrīda spēcīgās balss vibrāciju dziedinošie toņi! Būs arī neliela dzejas pauzīte, un es iepriecināšu dažus konkrētus klausītājus, veltot tiem savus jaunākos dzejoļus no grāmatām «365».»

Grupas dalībnieki - Zigfrīds Muktupāvels, Guntars Račs, Uģis Tirzītis un Andris Alviķis - ir noilgojušies satikt savus klausītājus! Uz tikšanos!

Grupas «bet bet» jubilejas koncerti notiks:

3.jūnijā plkst.19 Saulkrastu brīvdabas estrādē

17.jūnijā plkst.19 Madonas estrādē

3.jūlijā plkst.18 Liepājas koncertestrādē «Pūt, vējiņi»

22.jūlijā plkst.19 Kandavas brīvdabas estrādē «Ozolāji»

5.augustā plkst.19 Ikšķiles brīvdabas estrādē

20.augustā plkst.19 Jelgavā, brīvdabas koncertzālē «Mītava» Pasta salā

26.augustā plkst.19 Skrundas pilskalna estrādē

27.augustā plkst.18 Dobelē, Ķeizarmeža estrādē

9.septembrī plkst.19 Koncertzālē «Cēsis»

8.oktobrī plkst.18 Valmieras Kultūras centrā

29.oktobrī plkst.18 Ventspilī, Teātra namā «Jūras vārti»

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv