Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Komercziņas

Motociklu riepas - kādas izvēlēties 2022. gada vasaras sezonai?

© Publicitātes foto

Jau pavisam drīz atkal uz ielām varēs doties ar motocikliem. Lai braukšana būtu droša, nepieciešams izvēlēties arī labākās lietas tavam motociklam. Interneta veikals ‘’Riepas1.lv’’ iesaka dažas no labākajām opcijām šajā jautājumā.

Tuvojas vasaras sezona, kurā uz ceļiem atkal parādīsies motobraucēji. Ar motocikliem var izbaudīt ātrumu uz ceļa, taču jābūt uzmanīgiem. Lai braukšana būtu droša, jāizvēlas riepas motocikliem. Tās plašā klāstā var iegādāties interneta veikalā ‘’riepas1.lv’’. Viens no noteicošajiem apsvērumiem, izvēloties riepas motocikliem, ir braukšanas stils un apstākļi.

Pieejamas sešu veidu motociklu riepas. Cruiser moto riepas izgatavotas no cietākas gumijas ar lielāku nodilumizturību. Tās galvenokārt domātas garu pārbraucienu veikšanai taisnā virzienā ar paaugstinātu kravas slodzi. Street sport riepas paredzētas dinamiskam braukšanas stilam. Šo riepu daudzkomponentu sastāvs ļauj veidot mīkstas sānu malas drošai manevrēšanai. Dual sport riepas var saukt par universālām, jo tās iespējams izmantot jauktiem ceļa segumiem. Enduro riepas ir bezceļa riepas, kuras veidotas ar dziļiem protektoriem maksimālai saķerei uz grants ceļiem, dubļiem un smiltīm. Super sport un Racing/Slicks ir domātas sacensībām.

Plašā klāstā riepas motocikliem pieejamas interneta veikala ‘’Riepas1.lv’’ sortimentā. Vairākas no tām aprakstīsim šajā publikācijā, lai sniegtu plašāku ieskatu dažādājos riepu protektoros.

Riepas1.lv

Metzeler Roadtec Z6

Metzeler ir Vācijā esošs motociklu riepu ražotājs, kurš dibināts tālajā 1863. gadā. ‘’Riepas1.lv’’ piedāvājumā pieejamas dažāda tipa šī ražotāja moto riepas, taču Roadtec Z6 ir vidēja budžeta riepas, kuras ir Touring veida un bezkamera tipa. Aptuvenā cena par riepu ir nedaudz virs 85 eiro.

Riepas1.lv

Metzeler Karoo 3

Cita šī ražotāja moto riepa Metzeler Karoo 3 ir pieejama dažādos izmēros. Tā ir enduro veida riepa, kas tādējādi ir derīga saķerei uz grants ceļiem, dubļiem un smiltīm. Riepu tips ir bezkameru, protektora tips ir M+S. Riepas cena ir aptuveni 100 eiro, taču šobrīd ‘’Riepas1.lv’’ to iespējams iegādāties ar atlaidi.

Riepas1.lv

Pirelli DiabRosso4 Corsa

Pirelli ir viens no slavenākajiem riepu ražotājiem pasaulē un arī motocikliem tas piedāvā dažāda veida riepas. DiabRosso Corsa ir sport tipa riepas, kas paredzētas dinamiskam braukšanas stilam. Riepu tips ir bezkameru, bet to cena ir aptuveni 120 eiro, taču ‘’Riepas1.lv’’ šobrīd tās iegādājamas ar atlaidi.

Riepas1.lv

Pirelli Scorpion Rally STR

Šīs Pirelli riepas ir enduro, kas tādējādi būs derīgas saķerei uz grants ceļiem, dubļiem un smiltīm. To riepu tips ir bezkameru, bet protektora tips M+S. Cena iir nedaudz virs 100 eiro par vienu riepu.

Riepas1.lv

Mitas Touring Force

Mitas ir viens no Eiropas vadošajiem moto riepu ražotājiem. Mitas Touring Force ir scooter veida riepas, kā tips ir bezkameru. Tās ir arī samērā lētas riepas. Viena riepa maksā ap 40 eiro.

Iegādājoties riepas motocikliem ‘’Riepas1.lv’’, saņemsi bezmaksas piegādi, kā arī konsultāciju, jo, piemēram, pēc moto riepu montāžas izdala diva veida - bezkameru tipa riepās un kameru riepās. Interneta veikala ‘’riepas1.lv’’ konsultanti palīdzēs atrast piemērotākās moto riepas tavam motociklam.

Vēlies iegādāties moto riepas interneta veikalā? Dodies uz internetveikalu www.riepas1.lv, kur pieejams plašs riepu klāsts dažādās cenu kategorijās - no budžeta līdz premium klasei. Šī veikala noliktavā, kas atrodas tepat Rīgā, vienlaikus glabājas līdz pat 300 tūkstošiem riepu. Līdz ar to tā ir lieliska izvēle, ja plāno iegādāties riepas internetā.

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA