Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Komercziņas

Praktiskākie mazlietotu auto gadžeti ikdienas atvieglošanai

© Pexels.com

Tikko iegādātus mazlietotus auto var arī aprīkot ar dažādiem gadžetiem, kas tādējādi var ļaut vēl komfortablāk pavadīt laiku ceļā. Ir apkopoti arī 2022. gada inovatīvākie gadžeti un, lai tos varētu iegādāties arī tu, lasi zemāk sarakstu ar šajā gadā ieteiktajiem risinājumiem.

Jebkurš autovadītājs domā, kā laiku auto pavadīt vieglāk, labāk un komfortablāk. Mazlietotiem auto, kuri nav aprīkoti ar jebkuru salonu ekstru, to sasniegt ļauj dažādie gadžeti, kurus var iegādāties populārākajās interneta tirgošanas platformās. Pienācis ir 2022. gads ar jauniem auto īpašniekiem un jauniem ieteikumiem, kā uzlabot laiku automašīnā. Kādu gadžetu labāk iegādāties? Apkopojums veikts arī par 2022. gada inovatīvākajām idejām, lasi un iedvesmojies.

Kuri gadžeti 2022. gadā atvieglos jebkura autovadītāja dzīvi?


Dodoties ielās ar mazlietotiem auto, auto īpašnieks tos, iespējams, vēlas uzlabot. Lai to panāktu, lieti noderēs dažādu gadžetu iegāde.

Līdzīgi var darīt tie auto īpašnieki, kas iegādājušies mazlietotu auto no salona vai kuru auto ir ar garantiju.

Aplūkosim, kādus gadžetus iesaka iegādāties 2022. gadā, kas tādējādi varētu atvieglot jebkura autovadītāja dzīvi.


Speciāla atslēgu kabatiņa. Tā pasargātu auto atslēgas no nozagšanas un vēlāk to nokopēšanas, lai varētu nozagt tavu auto. Šī kabatiņa un tā bloķēs visus tiešsaistes signālus. Cena - ap 30 eiro.

Virtuālais asistents. Ja Aleksa ir zināms kā populārākais virtuālais asistents mājas, tad Echo Auto var kļūt par to pašu tavā spēkratā. Savieno to ar Alexa aplikāciju un varēsi to izmantot arī automašīnā. Cena - ap 40 eiro.

Auto tīrīšanas želeja. Šī augstās tehnoloģijas želeja palīdzēs iztīrīt 97 % netīrumus automašīnā, piekļūstot klāt arī grūti atrodamiem netīrumiem. Cena - ap 10 eiro.

Mazs putekļsūcējs. Tikai 0.6 kg smagais ļoti kompaktais putekļsūcējs ļaus tavam mazlietotam auto būt tīram. Ar trīs ar pusi stundu uzlādi to varēs izmantot 30 minūtes. Cena - ap 120 eiro.

Video kamera. Ja vēlies iegādāties video reģistratoru, kas ieraksta tavu braucienu un, iespējams, arī ceļu negadījumus, tad šis būs īstais. Ar iebūvētu GPS šī kamera var nosūtīt ziņu veselības dienestiem, kā arī tiem nosūtīt tavu asinstipu. Cena - ap 125 eiro.

Riepu pumpis. Iespējams, kompaktākais riepu pumpis, kāds sastopams, ļaus uzpumpēt riepu ātri, ja tā ir mīksta. Ja uzlādējamais riepu pumpis izlādēsies, tad to var ērti uzlādēt, noņemot cigarešu aizdedzinātāju. Cena - ap 40 eiro.

Ceļošanas kafijas automāts. Ja esi kafijas mīlis, tad tieši šis ir tev nepieciešamais. Tikai četru minūšu laikā tas var pagatavot 800 mililitru kafiju. Cena - ap 100 eiro.

Planšetes stiprinājums pie sēdekļa. Lai garos izbraucienos nebūtu garlaicīgi un varētu ko skatīties, iespējams pie sēdekļa piestiprināt planšeti. Cena stiprinājumam ap 25 eiro.

Pexels.com


Ar daudziem no šiem gadžetiem varēsi ērti kopt, uzlabot un padarīt ērtāku mazlietotu auto no salona vai lietotu auto ar garantiju. Jebkuru mazlietotu auto var uzlabot, ja mašīnu izmanto ilgtermiņā - ieskaties gadžetu piedāvājumā un izvēlies savējo.


Vai domā par jauna spēkrata iegādi? Ja atbilde ir apstiprinoša un šobrīd esi jaunas automašīnas meklējumos, tad pareizā vieta, kur to darīt, ir BRC Autocentrs - uzņēmums, kurš ar lietotu automašīnu tirdzniecību nodarbojas jau trešo gadu desmitu, kā arī ir oficiālais mobile.de partneris. Ienāc un izvēlies savu auto jau tagad!

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA